• یکشنبه / ۶ اسفند ۱۳۹۶ / ۱۹:۲۰
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 96120602983
  • منبع : نمایندگی همدان

در همایش ملی «مهندس پیشران اقتصاد دانش‌بنیان» تاکید شد؛

ضرورت وجود مهندسان خبره در حوزه ریزگردها، مشکلات زیست‌محیطی و منابع‌طبیعی

ضرورت وجود مهندسان خبره در حوزه ریزگردها، مشکلات زیست‌محیطی و منابع‌طبیعی

رئیس دانشگاه صنعتی همدان با بیان این که هم‌اکنون ۴۰۰ هزار مهندس در همدان پروانه اشتغال دارند، گفت: با وجود مشکلات فراوان جامعه همچون ریزگردها، مشکلات زیست‌محیطی و منابع‌طبیعی وجود مهندسان خبره در این حوزه‌ها لازم و ضروری است.

به گزارش ایسنا، دکتر محمود نیلی یکشنبه 6 اسفند ماه در همایش ملی «مهندس پیشران اقتصاد دانش‌بنیان» و چهارمین همایش «روز مهندس» در دانشگاه صنعتی همدان، با بیان اینکه از سال ۹۳ این همایش‌ها به همت صنعتگران، مهندسان و پژوهشگران برگزار شده است، افزود: نگاه یک مهندس به نحوی است که از ابتدا خود را وقف جامعه کرده و به درون خودتوجهی ندارد.

وی به اقدامات انجام شده در سال‌های اخیر در برگزاری همایش اشاره و خاطرنشان کرد: در سال نخست با تهیه ۱۳ ورک‌شاپ و دعوت از صاحبان صنایع، دانشجویان را از نزدیک با صنایع موجود در استان آشنا کردیم که استقبال خوبی را از دانشجویان شاهد بودیم.

نیلی اظهار کرد: در سال دوم از صنعتگران کشوری دعوت کردیم و در سال سوم نیز به صورت تکمیل‌تر از سال‌های قبل برنامه برگزار شده و استقبال بسیار خوب و قابل‌توجهی از سوی دانشجویان صورت گرفت.

وی تأکید کرد: در کنار برگزاری این همایش‌ها خوشبختانه تعامل دوجانبه و خوبیبین صنعتگران و مدیران میانی و ارشد استان شکل گرفته و مسئولان به این مسأله که دانشگاه می‌تواند به عنوان آغازکننده تحولات جامعه وارد شود، واقف شده‌اند.

رئیس دانشگاه صنعتی همدان ادامه داد: بعد از سه سال برگزاری همایش به این نتیجه رسیدیم که صاحبان صنعت به فکر شکار نیروهای متخصص و فارغ‌التحصیل ما هستند.

وی با بیان اینکه دانشگاه و صنعت با هم عجین هستند، خاطرنشان کرد: متأسفانه در سال‌های اخیر خانواده‌ها به سمت رشته‌های پزشکی متمایل شده و از ورود فرزندان خود به رشته‌های مهندسی ممانعت می‌کنند.

نیلی اضافه کرد: با وجود مشکلات فراوان جامعه همچون ریزگردها، مشکلات زیست‌محیطی و منابع‌طبیعی وجود مهندسان خبره در این حوزه‌ها لازم و ضروری است.

وی گفت: در سال گذشته در همدان ۸۹۱ هزار و ۷۷۴ مترمربع بنا ساخته شده که این میزان در استان کرمانشاه تنها ۶۰۰ هزار مترمربع بوده و این نشان از ریزش بخش زیادی از منابع مالی استان در بخش ساخت‌وساز است.

رئیس دانشگاه صنعتی همدان با تأکید بر اینکه مهندسان با تکنولوژی‌های روز و پیشرفته جامعه را توسعه دهند، تصریح کرد: در دو سه دهه اخیر رشته مهندسی رشد ۴۰ برابری داشته است، به طوریکه اکنون ۴۰۰ هزار مهندس در همدان پروانه اشتغال دارند.

وی با بیان اینکه در همدان هر مهندس در سال گذشته ۸۰۰ هزار تومان درآمد داشته که این نگاه به اشتغال سنتی است، گفت: مهندسی به عنوان یکی از ۲۵ شغل پردرآمد جهان است که اگر مهندسان به حوزه مدیریت رسوخ کنند، وضع جامعه و درآمد آنها بهتر خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha