به گزارش ایسنا، کاظم قائمی امروز (12 اسفند ماه) در اولین جشنواره آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی با قدمت ۳۴ ساله نقش مهمی در امر ارتقاء آموزش و بهداشت شرق کشور داشته و با اجرای طرح تحول سلامت این اقدامات رشد سریعی داشته است.
وی افزود: وجود ۴۶۰ کیلومتر مرز مشترک بین افغانستان و خراسان جنوبی به عنوان تهدید و فرصت پیش روی این استان است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ادامه داد: به عنوان فرصت توانستهایم در بخش IT کلاس های آموزشی برای کابل و قره افغانستان برگزار کنیم که مورد استقبال قرار گرفته است.
قائمی ادامه داد: به عنوان تهدید این مرز مشترک و خشکسالیها آنچه سلامت کشور را تهدید میکند جمعیت گریزی از شهرهای مرزی استان است که با ارتقاء شاخص سلامت کمک در حفظ جمعیت در مناطق مرزی است.
وی یادآور شد: با توجه به گستردگی جغرافیایی استان و فاصله از مرکز استان با فناوری روز میتوان بسیاری از معضلات درمانی مناطق و اعزام ها را به حداقل برسانیم که این امر نیازمند حمایت بیشتر وزارت بهداشت و درمان است.
حمید حسین پور، مدیر آمار و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز اظهار کرد: مهم ترین مباحث در حوزه IT بحث نیروی انسانی و بودجه است.
وی افزود: در مباحث آماری حمایت معاونت توسعه دانشگاه را داشته ایم اما هزینه ها در حوزه IT وقت ما را گرفته است .
مدیر آمار و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ادامه داد: در سال گذشته در کمیته توسعه مطرح شد و مدلی در این خصوص طراحی و تصویب شد تا بتوانیم از اعتبارات سایز واحدها هزینه IT راتامین کنیم .
حسین پور یادآور شد: نصف اعتبارات این حوزه امسال تخصیص یافته که باعث شد بسیاری از نگرانی ها کمتر شود.
انتهای پیام
نظرات