به گزارش ایسنا، دکتر سیدمجید میررکنی، رییس بخش فیزیک فضای دانشگاه یزد در این خصوص گفت: آکادمی علوم بینالمللی اوراسیا (IEAS) در سال ۱۹۹۴ از سوی محققان برجستهای از اروپا و آسیا تاسیس شده است. IEAS سازمانی است که محققان برجسته را برای حل مشکلات حیاتی مشترک کشورهای اوراسیا در حوزه توسعه اجتماعی، انرژی جهانی، حفاظت از محیط زیست و غیره جمع کرده است.
میررکنی افزود: مراکز علمی ملی در روسیه، بلاروس، چین، یونان، آلمان، ایتالیا، اوکراین، فرانسه، ژاپن، انگلستان و کشورهای دیگر در مجموع ۱۸ مرکز سازمان یافتهاند. حدوداً ۷۰۰ نفر از ۳۵ کشور عضو این آکادمی هستند. از فعالیتهای IEAS میتوان به برگزاری ۸۵ کنفرانس و ۱۴ رویداد بزرگ بینالمللی اشاره کرد.
وی با اشاره به اینکه IEAS برای ایجاد یک سیستم بینالمللی تحقیقاتی (علمی، پژوهشی و کاربردی) و همچنین آموزشی کار میکند، تصریح کرد: از اهداف IEAS، انجام تحقیقات علمی در زمینه سنجش از دور ماهوارهای زمین برای تشخیص انتشار گازهای مصنوعی مضر به منظور بهبود روشهای نظارت بر محیط زیست، پیشبینی حوادث فاجعهبار طبیعی، جلوگیری از آثار خطرناک و مضر فعالیتهای انسانی بر روی اکوسیستمهای زمینی و آبزی، تأثیر عوامل نجومی و حرکت جهان در تغییرات اقلیمی و نظارت ماهوارهای با استفاده از دادهها از محدوده طیفی مختلف، بازسازی ویژگیهای امواج سطحی و لایههای آب زیرزمینی از تصاویر ماهوارهای میتوان نام برد.
انتهای پیام
محقق دانشگاه یزد عضو "آکادمی علوم بینالمللی اوراسیا" شد

دکتر محمدحسین معماریان، عضو هیات علمی بخش فیزیک فضای دانشکده فیزیک دانشگاه یزد، عضو آکادمی علوم بینالمللی اوراسیا شد.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات