• شنبه / ۹ تیر ۱۳۹۷ / ۱۶:۳۶
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 97040904898
  • خبرنگار : 71234

واکنش سخنگوی کمیسیون صنایع به اظهارات وزیر صنعت

واکنش سخنگوی کمیسیون صنایع به اظهارات وزیر صنعت

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت که این کمیسیون از وزیر صنعت دعوت خواهد کرد تا مشخص شود چرا وزیر نمی‌خواهد اسامی افرادی که با ارز ۴۲۰۰ تومانی سفارشاتی را ثبت کرده‌اند، منتشر کند.

ولی ملکی در گفت‌وگو با ایسنا در واکنش به اظهارات وزیر صنعت مبنی بر اینکه نمی‌تواند اسامی ثبت سفارش‌ شدگان با ارز دولتی را منتشر کند، اظهار کرد: بنده بعید می‌دانم وقتی رییس‌جمهور صحبتی را مطرح کرده باشد وزیر از اجرای آن امتناع کند، قطعا وزیر صنعت در بیان این صحبت‌ها دلایلی را داشته که معتقد است باید اسامی ثبت سفارش شدگان با ارز دولتی را به نهادهای نظارتی همچون مجلس و سازمان تعزیرات داده شود و به صورت عمومی منتشر نشود.

وی در عین حال با بیان اینکه دلایل صحبت‌های وزیر را نمی‌داند، گفت: قطعا وقتی واحدهای نظارتی اطلاعات دقیقی از اسامی ثبت سفارش شدگان با ارز دولتی داشته باشند، می‌توانند شرایط را به خوبی مدیریت کنند. مثلا اگر نمایندگان بدانند در حوزه‌های انتخابیه‌شان چه کسانی با ارز دولتی سفارشاتی را ثبت کرده‌اند به نمایندگی از مردم می‌توانند آن را پیگیری کنند.

ملکی در پایان گفت: با توجه به اینکه یکی از کارهای مجلس، نظارت است قطعا ما از وزیر صنعت برای بیان دلایلش دعوت خواهیم کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در صحبت‌هایی مطرح کرده که مخالف اعلام اسامی افرادی که ارز ۴۲۰۰ تومانی گرفته و کالا وارد کردند، نیست ولی معتقد است که این اسامی باید از سوی نهادهای نظارتی گرفته شود و نمی‌تواند اسامی ثبت سفارش شدگان را افشا کند چون در این صورت به جنگ بخش خصوصی رفته‌ایم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha