• دوشنبه / ۲۵ تیر ۱۳۹۷ / ۱۰:۴۸
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 97042513456
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

نتیجه ارزیابی عملکرد شورای انضباطی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد؛

افزایش ۱۸ درصدی تعداد شوراهای انضباطی در سال گذشته

افزایش ۱۸ درصدی تعداد شوراهای انضباطی در سال گذشته

همزمان با میلاد باسعادت حضرت فاطمه معصومه(س)، نتیجه ارزیابی عملکرد شورای انضباطی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در سال گذشته اعلام شد و بر این اساس تعداد شوراهای انضباطی در سال گذشته رشد 18 برابری را تجربه کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر وحید صرامی، دبیر شورای مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت با بیان این خبر افزود: دانشگاه‌های علوم پزشکی یک ماه فرصت اعتراض به نتایج اعلام شده را خواهند داشت  و دبیرخانه شورای مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت پس از بررسی اعتراضات طرح شده،  مراکز دانشگاهی را از نتیجه بازبینی مطلع کرده و از دانشگاه‌های برتر نیز طی همایش سالانه دبیران و کارشناسان شوراهای انضباطی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور  که  مهرماه سال جاری در خزر آباد ساری برگزار می‌شود، تقدیر خواهد شد.

دبیر شورای مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت گفت: امسال رشد چشمگیری در وزن شاخص‌های آموزشی - پژوهشی و سنجش میزان تسلط کارکنان شاغل در دبیرخانه‌ شورای مرکزی انضباطی دانشجویان در سال ۹۶ داشته‌ایم.

صرامی یکی از مهمترین تغییرات شیوه نامه ارزیابی عملکرد شوراهای انضباطی را اضافه شدن شاخص میزان رضایتمندی دانشجویان محکوم در شوراهای انضباطی دانست و گفت: امسال برای نخستین بار میزان رضایتمندی دانشجویان محکوم از روند دادرسی در شوراهای انضباطی، از جمله سنجه‌های جدیدی بود که در شیوه نامه قرار گرفته و اجرا شد که در نتیجه آن، مشخص شد به صورت میانگین، ۷۴ درصد از دانشگاه‌های محکوم از رعایت حقوق خود در فرآیند دادرسی، رضایت داشته‌اند که این موضوع برای ما بسیار مهم و غیرقابل پیش بینی بود.

وی یکی دیگر از خصوصیات ارزیابی عملکرد شورای انضباطی در سال ۹۶ را رشد میانگین ۱۰ درصدی امتیازات کل اخذ شده عنوان کرد و توضیح داد: پس از ارزیابی عملکرد شوراها، مشاهده شد که میانگین کل امتیاز شوراها ۱۰ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته‌اند و این در حالی است که شاهد افزایش ۱۸ درصدی تعداد شوراهای انضباطی در سال گذشته بوده‌ایم.

دبیر شورای مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت افزود: سقف امتیازات کسب شده توسط شوراهای انضباطی در سال گذشته ۱۰۰۰ امتیاز است؛ چنانچه شورای انضباطی کمتر از ۳۰۰ امتیاز کسب کند، در مرتبه بسیار ضعیف قرار می‌گیرد و شوراهایی که به ترتیب امتیاز بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ و ۵۰۰ تا ۷۵۰  کسب کنند سطح‌شان ضعیف و متوسط است و همچنین امتیاز  ۷۵۰ تا ۹۰۰ در مرتبه خوب قرار گرفته و امتیاز بین ۹۰۰ تا ۱۰۰۰ بسیار خوب تلقی می‌شود.

به گزارش مفدا، وی با اشاره به اینکه در شیوه نامه ارزیابی عملکرد شورای انضباطی پس از انجام ارزیابی و مشخص شدن امتیازات، هر شورا در پنج سطح بسیار خوب، خوب، متوسط ،ضعیف و بسیار ضعیف رتبه بندی می‌شوند، گفت: در ارزیابی امسال، شاهد رشد ۳۰ درصدی تعداد دانشگاه‌های دارای مرتبه بسیار خوب و خوب بوده‌ایم و همچنین دانشگاه‌های دارای مرتبه متوسط و ضعیف نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد کاهش داشته‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha