محمد بیات در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در ایام جنگ ۱۲ روزه تحمیلی، نیروهای امنیتی کشور عملکرد بینظیری از خود نشان دادند آن هم در شرایطی که نقشه شوم استعمار و استکبار یعنی آمریکای جنایتکار و اسرائیل غاصب، فشار از بیرون و فتنه از درون بود که در نهایت موفق نشد.
وی توضیح داد: رژیم صهیونیستی با پشتیبانی ناتو، آمریکا بخش اول نقشه خود یعنی فشار از بیرون را پیاده کرد اما در اجرای بخش دوم نقشه خود یعنی فتنه از درون، تیرشان به سنگ خورد. هدف آنها این بود که مردم از نظام، انقلاب و رهبری حمایت نکنند که نه تنها این اتفاق رخ نداد که برعکس هم شد.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: جنگ ۱۲ روزه بار دیگر فرمایش حضرت امام (ره) را اثبات کرد که در صورت داشتن «وحدت کلمه» میتوانیم در برابر دشمن فائق آییم هر چند که تا دندان هم مسلح باشند.
وی افزود: بارها و مکررا حضرت امام (ره) فرمودند که اگر امت های اسلامی ید واحده شده و یک ظرف آب روی اسرائیل بریزند، اسرائیل را آب میبرد اما باید کشورهای اسلامی متحد شوند.
انتهای پیام
نظرات