• شنبه / ۶ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۱:۰۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 97050602860
  • خبرنگار : 71610

پس از ترک صنعا؛

فرستاده سازمان ملل به یمن: مذاکراتم با رهبران انصارالله سازنده بود

فرستاده سازمان ملل به یمن: مذاکراتم با رهبران انصارالله سازنده بود

در حالی که برخی منابع مدعی‌اند سفر نماینده سازمان ملل در امور یمن به صنعا هیچ دستاوردی نداشته گریفیتس اعلام کرد مذاکرات سازنده‌ای با رهبران انصارالله داشته است.

 به گزارش ایسنا، شبکه اسکای نیوز اعلام کرد که مارتین گریفیتس، فرستاده ویژه سازمان ملل به یمن پس از سفر سه روزه خود به صنعا و دیدار با رهبران مختلف انصارالله از جمله عبدالملک الحوثی، رهبر انصارالله و مهدی المشاط، رئیس شورای عالی سیاسی یمن درباره طرح این سازمان درباره حدیده جمعه شهر صنعا را ترک کرد.

در حالی که برخی منابع مدعی هستند این سفر هیچ دستاوردی را نداشته گریفیتس امروز (شنبه) در صفحه توئیتر خود نوشت که مذاکرات سازنده‌ای را با رهبران انصارالله داشته است.

گریفیتس تاکید کرد که پنج‌شنبه پیش رو شورای امنیت سازمان ملل را از پیشرفت‌هایش در زمینه تلاش برای توقف جنگ در یمن مطلع خواهد کرد.

وی افزود که به دلیل مشکلات فنی پس از چند ساعت تاخیر صنعا را ترک کرده است.

در همین راستا، معاون وزارت اطلاع رسانی دولت مستعفی یمن اعلام کرد که پاسخ دولت به پیشنهادات سازمان ملل برای حل بحران بر اساس قانون اساسی جمهوری یمن، قطعنامه‌های سازمان ملل مبنی بر عقب‌نشینی انصارالله از شهرهای یمن و بازگشت "دولت شرعی" به صنعا است.

از سوی دیگر خالد الیمانی، وزیر خارجه دولت مستعفی یمن نیز تاکید کرد: هیچ راه حلی برای مساله یمن جز پذیرش گزینه صلح از سوی حوثی‌ها وجود ندارد که آن هم مستلزم توقف "کودتا"، تحویل سلاح‌های سنگین، نیمه سنگین و موشک‌های بالستیک و پس از آن مشارکت در روند سیاسی است.

یمانی در گفت‌وگو با اسپوتنیک ضمن محکوم کردن انهدام دو نفتکش عربستان توسط انصارالله گفت: بارها به جامعه بین‌الملل گفتیم که "آزادسازی حدیده" یک ضرورت استراتژیک برای حفاظت از تجارت و گذرگاه‌های آبی در جنوب دریای سرخ است. به همین منظور یک نامه به شورای امنیت فرستادیم و در آن از جامعه بین‌المللی خواستیم که مسؤولیت "نقض قوانین" بین‌المللی را بر عهده بگیرد.

منابع مختلف اعلام کردند که طرح گریفیتس شامل دو بخش است، که بخش اول آن درباره استان حدیده و بندر استراتژیک آن است و بخش دوم آن نیز قانع کردن طرف‌های درگیر مبنی بر بازگشت به مذاکرات برای پایان دادن به جنگ در این کشور است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha