«رحمتالله قیصوری» با حضور در ایسنا، اظهار کرد: فلسفه تشکیل ستاد اقتصاد مقاومتی برطرف کردن مشکلات واحدهای تولیدی و کمک به رونق اشتغال و پویایی تولید است و خوشبختانه در استان ایلام در این زمینه گامهای بلندی برداشته شده و تاکنون 62 جلسهی آن برگزار شده است.
وی با تأکید بر اینکه فعالیتهای مثبت این ستاد و تلاشهای دولت تدبیر و امید رشد منفی اقتصاد در کشور را مثبت کرد، گفت: در سال 1395 ، 11 جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی برگزار شد که این تعداد جلسه در سال 1396 به 32 جلسه رسید که 23 جلسه در 5 ماههی دوم این سال برگزار شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان ایلام با بیان اینکه محور جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی برطرف کردن مشکلات واحدهای تولیدی است، تصریح کرد: از ابتدای امسال 17 جلسه با بیش از 100 مصوبه برگزار شده و مزیت این جلسات این است که نقطهنظرات کارشناسی حاصل از جلسات کارشنان، به جلسه آورده میشود و حضور متولیان واحدهای تولیدی مشکلدار در این جلسات بسیار مهم است.
دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی استان ایلام ادامه داد: خوشبختانه بر اساس ارزیابی یکماه گذشته وزارت کشور استان ایلام در زمینه اقتصاد مقاومتی از رتبه 27 به 7 رسیده و بر اساس ارزیابی سازمان برنامه و بودجه رتبه استان در این زمینه از 27 به 15 ارتقاء یافته است.
وی با اشاره به اهمیت موضوع واگذاری طرحهای عمرانی بر اساس قانون، ادامه داد: استان ایلام در واگذاری طرحهای عمرانی جزو استانهای اول هستیم و اهداف در این حوزه بهصورت 100 درصدی محقق شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان ایلام ادامه داد: هماکنون 76 هزار پروژه نیمهتمام وجود دارد که تکمیل آنها 400 هزار میلیارد تومان نیاز دارد که اعتبارات دولتی در این زمینه پاسخگو نیست و فرصتهای خوبی در این زمینه برای بخش خصوصی ایجاد شده است.
قیصوری ادامه داد: فعالان بخش خصوصی میتوانند از مزایای این واگذاریها از جمله تغییر در بخشی از کاربری برای اقتصادی کردن پروژهها، معافیت مالیاتی ریال تخفیف بیمهای و اعطای وام یارانهای با بهرهی کم استفاده کنند.
وی از این فرصت بهعنوان فرصتی طلایی برای بخش خصوصی دانست و گفت: سرمایهگذاران این فرصت مطمئن و پایدار را قدر بدانند و مطمئن باشند بهتر از دلالی و معاملات مقطعی است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان ایلام ادامه داد: دولت برای توسعهی استان سرمایهگذاریهای خوبی را در زمینه کشاورزی و نفت و گاز انجام داده همچنین حدود 1000 میلیارد تسهیلات برای اشتغال روستایی و فراگیر به استان اختصاص یافته است.
قیصوری از اختصاص 100 میلیارد تومان برای راههای استان خبر داد و گفت : در طول سه سال گذشته در زمینه بهسازی راههای استان کارهای خوبی انجام گرفته است.
وی ماندگار شدن ردیف اربعین را خدمتی بزرگ به توسعه استان دانست و تصریح کرد: میزان اعتبارات امسال 530 میلیارد تومان تملک دارایی سرمایهای است که 40 درصد آن اختصاص یافته و به دستگاههای اجرایی اختصاص پیدا میکند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان از برگزاری جشنواره شهید رجایی برای تجلیل از دستگاههای برتر استان در روز چهارشنبه 7 شهریور در سالن اجتماعات فنی و حرفهای خبر داد و تصریح کرد: این جشنواره در دادن انگیزه به دستگاههایی که عملکرد خوبی داشتهاند موثر خواهد بود و میتواند زمینهی کارآمدتر شدن بقیهی دستگاهها را نیز فراهم کند.
قیصوری با اشاره به جذب 90 میلیارد تومانی تسهیلات اشتغال روستایی به طور کامل، گفت: در این زمینه جزو استانهای پیشرو هستیم و 2000 شغل در استان ایجاد خواهد شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان ایلام در پاسخ به پرسش ایسنا، درباره آخرین وضعیت نیروی انسانی دستگاههای استان و برنامههای سازمان برای توانمندسازی آنان اظهار کرد: هماکنون شمار کارکنان دولت در استان 29 هزار و 553 نفر هستند اما شمار کارمندان 24 هزار نفر است و سازمان نیز برنامههای متعددی برای آموزش و پژوهش آنان دارد.
وی با اشاره به تشویق کارمندانی که دورههای آموزشی را بگذرانند یا پژوهش انجام دهند، یادآور شد: همه تلاش سازمان وجود نیروهایی توانمند و داشتن کارشناسانی ماهر است.
انتهای پیام
نظرات