• دوشنبه / ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ / ۱۳:۰۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 97062613232
  • منبع : نمایندگی همدان

وضعیت بازار لوازم التحریر در صحافخانه همدان ‌

وضعیت بازار لوازم التحریر در صحافخانه همدان ‌

ایسنا/همدان هر ساله با نزدیک شدن به زمان بازگشایی مدارس، تکاپوی مردم برای خرید لوازم‌التحریر بیشتر می‌شود اما امسال گرانی ناشی از شرایط نابسامان اقتصادی گریبانگیر این بازار شده است و مردم ضمن گلایه از وضعیت موجود، خرید می‌کنند چرا که معتقدند چاره‌ای جز این کار ندارند.

در تحقیق میدانی و بررسی بازار لوازم‌التحریر شهر همدان، والدینی که برای خرید لوازم‌التحریر همراه فرزندانشان مراجعه کرده بودند، با اشاره به افزایش گرانی و قیمت سرسام‌آور لوازم‌التحریر در بازار همدان به خبرنگار ایسنا گفتند: هر ساله در نیمه شهریورماه و اوایل مهر افرادی سودجو و فرصت‌طلب برای ورود به بازار، حداکثر استفاده را برای جایگزینی جنس ایرانی به جای جنس خارجی می‌برند.

یکی دیگر از شهروندان همدانی در بازار صحافخانه همدان در رابطه با افزایش قیمت لوازم‌التحریر اظهار کرد: با وجود وضع گرانی بسیاری از خانواده‌ها توانایی خرید لوازم‌التحریر و لباس فرم و تهیه کیف و کفش مدرسه را همزمان برای چند فرزند محصل خود را ندارند.

یکی از فروشندگان لوازم‌التحریر در بازار صحافخانه همدان هم با بیان اینکه کالاهای ایرانی از کیفیت مطلوبی برخوردار نیستند، به خبرنگار ایسنا گفت: فروشندگان برای جذب اعتماد مردم نسبت به کالای ایرانی مجبور به ضمانت اجناس خود هستند.

یکی دیگر از فروشندگان نیز با اشاره به وجود بی‌اعتمادی مردم نسبت به کیفیت کالای ایرانی، بیان کرد: با وجود افزایش قیمت و شرایط نابسامان مالی مردم تمایل به خرید اجناس گران خارجی با کیفیت دارند.

فروشنده دیگری هم اظهار کرد: بیشتر تولیدکنندگان داخلی ما برای کیفیت، مرغوبیت و ارزش کالا اهمیتی قائل نمی‌شوند و به همین علت مردم تمایل بیشتری به خرید اجناس خارجی با وجود گران‌تر بودن دارند. 

فروشنده‌ای هم با بیان اینکه تبلیغ و حمایت از اجناس ایرانی گفت: درخواست فروشندگان از تولیدکنندگان داخلی، ارتقاء کیفیت محصولات است تا اعتماد از دست رفته خریداران را نسبت به کالای ایرانی بازگردانند.

در همین راستا رئیس اتحادیه لوازم‌التحریر همدان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به فعالیت 190 واحد صنفی لوازم‌التحریر در همدان اظهار کرد: بیش از 190 واحد صنفی لوازم‌التحریر و 500 واحد صنفی دفتر و کتاب دارای مجوز در همدان در حال فعالیت هستند.

عباس ستاره با بیان اینکه بیشتر اجناس موجود در بازار خارجی هستند، اعلام کرد: 70 درصد کالاهای موجود در بازار  خارجی هستند و فقط 30 درصد تولیدات داخلی لوازم‌التحریر را دربرمی‌گیرد.

وی ادامه داد: به علت وضعیت کنونی و اقتصاد بد کشور بیشتر مردم تمایل به خرید اجناس ایرانی دارند اما به علت اینکه جنس خارجی موجود در بازار با کیفیت‌تر و ارزان‌تر عرضه می‌شود، مردم به سمت کالای خارجی روی می‌آورند.

ستاره با اشاره به اینکه هیچ کمبودی در بازار نداریم، افزود: در عرضه کالا در بازار با هیچ کمبودی مواجه نیستیم اما به علت آشفتگی بازار و اینکه فروشندگان قدرت خرید جنس جایگزین را ندارند و با توجه به افزایش 100 درصدی قیمت لوازم‌التحریر مردم توانایی خرید ندارند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha