به گزارش ایسنا، داود فیض، رئیس بنیاد نخبگان استان سمنان با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مخترعان و مبتکرانی از استانهای تهران، سمنان، خراسان رضوی، مازندران، گلستان، خراسانهای شملی و جنوبی،کرمان، سیستان و بلوچستان، لرستان، البرز،قزوین، اردبیل، آذربایجان شرقی و غربی، همدان، مرکزی و گیلان در این جشنواره حضور دارند.
وی از ارسال 202 اختراع به دبیرخانه این جشنواره خبر داد و افزود: در داوری اولیه حدود 103 اختراع از این اختراعات برای شرکت در بخش نهایی انتخاب و از آنها برای حضور در سمنان دعوت شده است.
دبیر جشنواره منطقهای رویش دماوند و خاوران با بیان اینکه تهران با 33 اختراع بیشترین آثار ارسالی به جشنواره امسال را داشته است، تصریح کرد: سمنان با 17 اختراع، خراسان رضوی با 12 اثر و مازندران با 11 اثر در رتبههای بعدی قرار دارند.
وی با بیان اینکه این جشنواره در زمینههای مختلفی همچون تجهیزات پزشکی، برق و قدرت، الکترونیک و کنترل، شیمی، علوم دارویی، کامپیوتر و آی تی، کشاورزی، مکانیک، عمران، نفت، گاز و پتروشیمی، صنایع غذایی و مواد برگزار میشود، اضافه کرد: تجهیزات پزشکی با 23 اختراع، مکانیک با 18، عمران با 13، الکترونیک و کنترل با 12 و مواد و متاوژی با 10 اختراع بیشترین اختراع را از نظر فراوانی داشتند.
وی از برپایی نمایشگاهی از اختراعات و ابتکارات مبتکران کشور در حاشیه این جشنواره خبر داد و گفت: حدود نیمی از اختراعات به نمایش درآمده در نمایشگاه از تهران پذیرش شدند.
فیض با اشاره به مزایای شرکت در این جشنواره، خاطرنشان کرد: آن دسته از مخترعانی که آثارشان در این جشنواره پذیرش میشود، بهعنوان مخترع سطح 3 مورد حمایت بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی ریاستجمهوری قرار میگیرند.
رئیس بنیاد نخبگان استان سمنان ادامه داد: مخترعان سطح 3 چنانچه اختراعات خود را در فرآیند تجاریسازی قرار دهند، به تدریج میتوانند به مخترع سطح دو و یک نیز ارتقاء یافته و از تسهیلات ارزانقیمت دولتی برای تجاریسازی اختراعات خود بهره بگیرند.
به گزارش ایسنا جشنواره منطقهای رویش دماوند و خاوران و نمایشگاهی از اختراعات کشور روزهای چهارشنبه و پنجشنبه این هفته در سالن ورزشی دانشگاه آزاد سمنان برگزار میشود.
نظرات