به گزارش ایسنا، این شرکت دارای یک سایت و سالن در راهآهن اراک است که در آن خدمات ریلی ارائه میکند و کار در این سایت و سالن از 17 سال پیش آغاز شده است، اما به دلیل بروز برخی مشکلات، کارگران این سایت نیز با مشکلاتی روبرو شدند و کار به تجمع و مطالبه دیدار با استاندار کشید.
نماینده کارگران در خصوص دلیل تجمع به ایسنا گفت: سایت و سالن شرکت احیا صنعت که از 17 سال پیش در راهآهن اراک کار خود را آغاز کرده پس از این بازه زمانی و پشت سر گذاشتن تمامی کم وکاستیها و کمبودها با 70 نیروی کار دچار مشکلاتی شده است و امروز که به بهرهبرداری کامل رسیده است راهآهن جمهوری اسلامی درصدد واگذاری آن به بخش خصوصی است.
وی تصریح کرد: متاسفانه راهآهن مناقصه واگذاری شرکت را به نحوی برگزار کرد که این شرکت به احیا صنعت واگذار نشود و تنها با 4 میلیون تومان بیشتر از رقم پیشنهاد شده توسط احیاصنعت، مناقصه به سود شرکت بینا صنعت تمام شد.
این کارگر سایت خدمات ریلی شرکت احیا صنعت با بیان اینکه قبل از برگزاری مناقصه با اطلاع از روند کار به سرعت با وزیر راه و شهرسازی مکاتبه شد و حتی وزیر در زمان حضور در استان مرکزی بازدیدی از سالن داشت و بر ترک تشریفات و واگذاری سالن به احیا صنعت توسط آخوندی تاکید شد، افزود: متاسفانه این دستور وزیر از سوی راهآهن جمهوری اسلامی نادیده گرفته شد، مناقصه برگزار و سایت به شرکت بینا صنعت واگذار شد.
وی با اشاره به اینکه مدیرعامل شرکت بینا صنعت قبلا مدیریت این سایت را نیز برعهده داشته است، گفت: متاسفانه در زمان مدیریت این فرد که در مناقصه اخیر برنده شد، تخلفاتی در شرکت رخ داد به طوری که بیمه کارگران از وضعیت سختی کار خارج شد و به بیمه معمولی تبدیل شد و حتی در عین حال که قرارداد برای شرکت منعقد میشد، کار و حتی مواد اولیه به شرکت شخصی خودش(بینا صنعت) منتقل میشد و کارگران به مرخصی اجباری فرستاده میشدند که در زمان اطلاع واگن پارس از این شرایط، اخراج وی انجام گرفت و مستندات لازم در این راستا نیز موجود است.
نمایندگان کارگران تجمع کرده در مقابل استانداری مرکزی بیان کرد: پس از اخراج فراهانی از شرکت در حدود 5 ماه دوندگی برای بازگشت بیمه سختی کار کارگران همراه با پرداخت حدود 80 میلیون تومان خسارت و جریمه انجام گرفت و این امر محتمل است که اگر مجددا شرکت و سالن به این فرد واگذار شود داستان قبل تکرار شود، اما متاسفانه این مناقصه برگزار شده است و تمام دستورات وزیر و مکاتبات استاندار مرکزی که حدود 4 ماه پیش با راه آهن جمهوری انجام گرفت بی نتیجه ماند و هیچ یک از نامه ها پاسخ داده نشد و روز گذشته نیز حتی 2 نفر از راهآهن به سایت مراجعه کردند و خواستار تحویل ماشینآلات شدند.
وی تاکید کرد: اگر سالن به شرکتی غیر از شرکت احیا صنعت واگذار شود آینده شغلی این 70 کار مشخص نیست و در واقع 70 نفر مستقیما بیکار می شوند و 180 نفر از پرسنل شرکت احیا صنعت که در واگن پارس مشغول هستند نیز به صورت غیرمستقیم بیکار خواهند شد، از طرفی تا به امروز سنوات کارگران پرداخت نشده است و با این واگذاری در واقع حدود 2 تا 3 میلیارد تومان باید سنوات پرداخت شود که این امر قطعا در توان شرکت نیست و عملا در این شرایط اقتصادی، شرکت رو به ورشکستی خواهد رفت.
این کارگر اضافه کرد: طرح طبقه بندی برای کارگران این سالن انجام گرفته و پایه حقوق حدود 2 میلیون تومان است که اگر سالن واگذار شود قطعا حقوق در قالب حقوق اداره کل خواهد بود و حتی سختی کار کارگران توسط مدیریت جدید لغو خواهد شد که این امر به هیچ عنوان برای کارگران قابل پذیرش نیست و باید تدبیری برای جلوگیری از بروز مشکلات آینده از امروز صورت گیرد.
وی بیان کرد: خوشبختانه پیگیریهای پرسنل نتیجه داد و روز پنجشنبه گذشته خواسته کارگران که ملاقات با استاندار بود محقق شد و در جلسهای با حضور دکتر کریمی نماینده مردم اراک در مجلس، مدیرکل بیمه تامین اجتماعی، اداره کار، نماینده راهآهن جمهوری اسلامی و مدیرعامل شرکت احیا صنعت تصمیمات مثبتی اتخاذ شد.
این کارگر افزود: براساس تصمیم این جلسه مقرر شد که سالن برای 3 سال دیگر به شرکت احیا صنعت واگذار شود، مزایده انجام شده مردود و کنسل شود و طی هفته جاری نتیجه نهایی از سوی راهآهن جمهوری اسلامی اعلام خواهد شد.
مدیرکل راه آهن اراک نیز به ایسنا گفت: خوشبختانه مسئولان استان پیگیر موضوع این سالن و تمدید قرارداد با شرکت احیا صنعت هستند، بدنبال اعتراض کارگران در سه شنبه و چهارشنبه هفته گذشته روز پنجشنبه جلسه ای با حضور مسئولان استان برگزار شد و در حال حاضر هیچگونه تحویلی به شرکت برنده مزایده انجام نگرفته است.
جلال الدین کوکنار اضافه کرد: مزایده انجام شده کاملا قانونی و طی اصول برگزاری مزایده بوده است، اما در حال حاضر مزایده بلاتکلیف است تا راه آهن جمهوری اسلامی تصمیم نهایی را اتخاذ و اعلام کند.
براساس تصمیم یاد شده حالا چشم امید کارگران این مجموعه به راهآهن جمهوری اسلامی است که با قطار اشتغالشان چه می کند، پرچم توقف را بالا می برد یا سوت حرکت را به صدا درمی آورد؟
انتهای پیام
نظرات