• یکشنبه / ۱۵ مهر ۱۳۹۷ / ۱۵:۲۱
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 97071508593
  • منبع : نمایندگی یزد

صدور حکم جایگزین برای یکی از متخلفین استاندارد در یزد

صدور حکم جایگزین برای یکی از متخلفین استاندارد در یزد

ایسنا/یزد قاضی یکی از شعبات دادگاه‌های عمومی استان یزد برای یکی از متخلفین از قوانین و مقررات استاندارد، حکم جایگزین صادر کرد.

به گزارش ایسنا، این حکم جایگزین در خصوص تولیدکننده جوانی بود که مبادرت به تولید بدون علامت استاندارد ملی ایران کرده بود.

تولیدکننده مذکور علی‌رغم پیگیری‌ها و تذکرات داده شده به فعالیت خود ادامه داده بود که طبق قانون مربوطه به شش ماه حبس تعزیری محکوم شد ولی به دلیل جوان بودن متهم و نداشتن سابقه کیفری، از سوی قاضی به تهیه و توزیع رایگان کتاب به منظور ارتقاء سطح فرهنگ عمومی جامعه و تعلیق مدت زمان حبس شد.

بر اساس قانون جدید سازمان ملی استاندارد ایران و پیرو مجازات‌های تبعی، در این گونه موارد با نظر قاضی، مجازات‌های اصلی مصرح در قانون مربوطه انجام نمی‌شود و مجازات‌های جایگزین به این شکل به منظور تنبیه متخلف اعمال می‌شود.

بر پایه این گزارش، متخلف ضمن انجام تعهدات خویش، موظف و ملزم هست در اسرع وقت نسبت به دریافت پروانه کاربرد علامت استاندارد ملی ایران اقدام کند و بدیهی است طی این مدت اجازه تولید انبوه ندارد و در حد نمونه‌برداری و انجام آزمون، مجاز به ادامه کار است .

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha