• شنبه / ۵ آبان ۱۳۹۷ / ۰۷:۳۱
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 97080501962
  • منبع : وزارت علوم و تحقیقات

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تاکید کرد

نقش تخصصی دانشگاهیان در همایش بزرگ اربعین

نقش تخصصی دانشگاهیان در همایش بزرگ اربعین

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر نقش‌آفرینی تخصصی دانشگاهیان در همایش بزرگ اربعین تاکید کرد و گفت: اربعین رسانه‌ فرهنگ و واقعه عاشورا است و دانشگاهیان علاوه بر شورآفرینی برای اربعین در زمینه شعور آفرینی، رسالت و ماموریت مهم تری بر دوش دارند و انتظار از دانشگاه نیز همین است.

به گزارش ایسنا، دکتر غلامرضا غفاری در نشست ستاد اربعین دانشگاهیان استان ایلام، با قدردانی از تلاش‌های دانشگاهیان دو استان ایلام و خوزستان در پیاده‌روی اربعین، اظهار داشت: این نقش‌آفرینی شایسته برای آموزش عالی کشور مایه مباهات است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با بیان اینکه اگر این پیاده‌روی اربعین نبود چیزی از فرهنگ عاشورا نمی‌ماند، گفت: در تلاطمات دنیای جدید نقش، اهمیت و ضرورت راه پیمایی اربعین مشخص تر می‌شود و این همایش بزرگ ویژگی‌ها، ظرافت‌ها و در نتیجه ظرفیت‌ها و پتانسیل‌هایی دارد که هر چه جلوتر می‌رویم ابعاد و زوایای آن بیشتر می‌شود.

دکتر غفاری بر نقش‌آفرینی تخصصی دانشگاهیان در همایش بزرگ اربعین تاکید کرد و گفت: پیاده‌روی اربعین می‌تواند از ابعاد مختلف مورد شناخت و پژوهش قرار گیرد و اهمیت موضوع تا جایی است که اولین پیمایش این حرکت توسط دانشگاه MIT انجام گرفت و منتشر شد و این کار را نیز به صورت مستمر ادامه داد.

وی تصریح کرد: این موضوع نیز با تمام مولفه‌های عاشورا در دستور کار قرار گرفته تا در مقام شناخت درس‌های عاشورا و اربعین بیش از پیش وارد سبک زندگی ما شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با استقبال از پیشنهاد رئیس دانشگاه ایلام برای تشکیل اردوگاه فرهنگی اربعین گفت: این بلندنظری و نگاه فرااستانی و فراملی دانشگاه ایلام که تنها مربوط به ایلام و حتی ایران نیست و این دستاورد مهم اربعین برای دانشگاه‌های ما است.

دکترغفاری با بیان اینکه در بخش مطالعاتی و شناختی اربعین کارهایی در ابعاد مختلف شروع شده و هر همایش و فعالیت، سطحی از این واقعیت بزرگ را بیان می‌کند و مورد توجه قرار می‌دهد، تصریح کرد: تاکید ما این است که بار اصلی این نشست باید بر عهده دانشگاه‌های ایلام و شهید چمران باشد و چون به لحاظ میدانی اطلاعات بیشتری در اختیار دارند و از نیروهای متخصص برخوردار هستند، باید بخشی از این کار در اختیار این دانشگاه‌ها باشد.

وی بر هم‌افزایی دانشگاه‌های داخل کشور و مطالعات بین‌فرهنگی و بین‌المللی توسط نسل دانشگاهی جوان تاکید کردو گفت: نقش‌آفرینی انجمن‌های علمی و دانشجویی در همایش اربعین با توجه به تجربه علمی و مهارتی، هم مجموعه‌ها را توانمندتر می‌کند و هم حس تعلق و خودباوری و توجه به هویت ملی و دینی را تقویت می‌کند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم،در این نشست روسای دانشگاه‌های استان ایلام گزارشی از فعالیت‌های انجام شده را ارائه و پیشنهادهای خود را مطرح کردند.

در پایان این نشست معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و مدیرکل فرهنگی این وزارتخانه و اعضای ستاد اربعین دانشگاهیان استان ابلام از موکب‌های دانشگاهیان این استان بازدید کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha