• شنبه / ۱۲ آبان ۱۳۹۷ / ۱۱:۴۱
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 97081205475
  • منبع : نمایندگی کرمان

فعالیت 50 کارگاه مرمت بناهای تاریخی در استان کرمان

فعالیت 50 کارگاه مرمت بناهای تاریخی در استان کرمان

ایسنا/کرمان مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان از فعالیت 50 کارگاه مرمت بناهای تاریخی در این استان خبر داد.

به گزارش ایسنا، "غلامرضا فرخی" در جلسه کارگروه گردشگری بخش ماهان اظهار کرد: در حال حاضر استان کرمان به بزرگ‌ترین کارگاه مرمت بناهای تاریخی در سطح کشور تبدیل شده است. 

وی با اشاره به راه اندازی 50 کارگاه مرمت بناهای تاریخی در سطح استان کرمان اظهار کرد: بیشتر این کارگاه‌های مرمتی در مناطق کرمان، بم، انار، رفسنجان، بافت، ارزوئیه، شهربابک، جیرفت، منوجان، کوهبنان، راور، راین و غیره فعال هستند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان با تاکید بر وجود 7000 اثر تاریخی شناحته شده در این استان، تصریح کرد: استان کرمان بیشترین تعداد آثار تاریخی در سطح کشور را به خود اختصاص داده است.

فرخی با بیان اینکه اعتبارات فعلی پاسخگوی نیازهای مرمتی استان کرمان نیست، اظهار کرد: میراث فرهنگی به تنهایی نمی تواند اقدام به حفظ و احیای تمامی بناهای تاریخی کند.

وی به اشاره به اینکه تعداد زیادی از آثار تاریخی استان کرمان وقفی یا دارای مالکیت خصوصی می باشند، افزود: این مسئله در مواردی مانع از ورود میراث فرهنگی برای مرمت و بازسازی این قبیل از آثار می شود.

مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان خواهان همکاری بیشتر اداره کل اوقاف و امور خیریه استان در راستای مرمت و بازسازی بناهای تاریخی این خطه شد و تصریح کرد: با مرمت و تغییر کاربری بناهای تاریخی می توان در ایجاد زمینه های اشتغال گام برداشت.

فرخی در ادامه از ماهان به عنوان دومین شهر گردشگر پذیر استان کرمان نام برد و گفت: وجود محور هفت باغ علوی، باغ ثبت جهانی شاهزاده، آستانه شاه نعمت الله ولی و ده‌ها اثر تاریخی دیگر موقعیت خاصی به این منطقه داده است.

وی با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید روستای دستکند میمند، بیابان لوت شهداد، قنوات اکبرآباد و قاسم آباد بم در فهرست میراث جهانی به ثبت رسیده اند، افزود: در حال حاضر پرونده ثبت جهانی آستانه شاه نعمت‌الله ولی ماهان در حال تکمیل است که امید می‌رود پس از تائید کارشناسان و بازرسان یونسکو در لیست انتظار آثار در نوبت ثبت جهانی قرار گیرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان با بیان اینکه ظرفیت‌های اقامتی، تفریحی و گردشگری منطقه ماهان مطلوب است، خاطرنشان کرد: باید با افزایش سطح نظارت‌ها، کیفیت خدمات ارائه شده به گردشگران در این منطقه افزایش یابد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha