• چهارشنبه / ۲۳ آبان ۱۳۹۷ / ۰۰:۴۴
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 97082211043
  • خبرنگار : 30057

در گفت‌وگو با ایسنا اعلام شد

تبدیل سینماهای متروکه و فرهنگسراهای غیرفعال به محل کسب‌وکار دانش‌بنیان

تبدیل سینماهای متروکه و فرهنگسراهای غیرفعال به محل کسب‌وکار دانش‌بنیان

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به واگذاری اراضی متروکه به شرکت‌های دانش بنیان گفت: بر اساس توافق به عمل آمده با شهرداری تهران فرهنگسراهایی که فعال نیستند و سینماهای متروکه تبدیل به کارخانه نوآوری می‌شود.

اسماعیل قادری‌فر در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به توسعه همکاری‌های معاونت علمی با شهرداری تهران، خاطر نشان کرد: این همکاری در راستای باز آفرینی پهنه‌های صنعتی متروک و همچنین بافت فرسوده شهری و تبدیل آن به کارخانه نوآوری است.

وی با بیان اینکه پهنه‌های متروکه به کارخانه‌های نوآوری و محل‌های کسب و کارهای دانش‌بنیان تبدیل خواهد شد، یادآور شد: اساس این همکاری بر تغییر کاربری پهنه‌های متروکه صنعتی موجود در شهر تهران است که به دلیل اجرای قانون انتقال صنایع آلاینده به شعاع 120 کیلومتری از سطح شهر تهران ایجاد شده‌اند.

قادری‌فر با اشاره به نمونه‌های واگذار شده از این اراضی به شرکت‌های دانش‌بنیان، خاطر نشان کرد: با همکاری مالک، شهرداری و معاونت علمی با این شرط که هزینه‌های تغییر کاربری ایجاد نشود، به کارخانه نوآوری تبدیل می‌شوند.

رییس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در خصوص تغییر کاربردی اراضی متروکه وابسته به شهرداری‌ توضیح داد: برخی از فرهنگسراها که فعالیت و کارایی زیادی ندارند و یا برخی از خانه‌های تاریخی که طبق قانون در اختیار شهرداری قرار دارند، بر اساس توافق صورت گرفته در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار خواهند گرفت.

قادری فر اضافه کرد: علاوه بر آن چندین سالن سینمایی متروکه در منطقه لاله‌زار (منطقه 6) تهران و اراضی متروکه وابسته به سازمان نوسازی و زیباسازی شهرداری تهران وجود دارد که با تعاملی که میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شهرداری تهران صورت گرفت، قرار است از این ظرفیت‌ها برای توسعه کسب و کارهای شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده شود.

وی از تهیه لیستی حاوی 70 تا 80 مورد از این نوع پهنه‌ها از سوی شهرداری خبر داد و گفت: این پهنه‌ها بعد از تعیین مصادیق در اختیار شرکت‌ها قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۸-۲۳ ۰۹:۰۵

با سلام ایسنای عزیز لطفا پیگیر موضوع عدم اختصاص سهمیه توسط دانشگاه تبریز به دانشجویان دیگر دانشگاه های شهر تبریز در "جایزه بزرگ دانشجویی دکتر علی پولاد به دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی مجموعه دانشگاههای شهرستان تبریز" ، باشید متاسفانه هدف این کار صرفا محدود کردن تمامی جوایز به دانشگاه تبریز هست چراکه در جریان هستن که در صورت فراگیر بودن حق ثبت نام دانشجویان از دیگر دانشگاه ها، احتمال قوی از برگزیدگان دانشگاه تبریز کمتر می شد