به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری خراسانشمالی،«محمدعلی شجاعی» از معاونت عمرانی استانداری خواست تا مباحثی چون پیگیری احیای سهم استان از تسهیلات صندوق توسعه ملی، تکمیل سریعتر پروژه محوری بجنورد به جنگل گلستان، توجه به طرح جامع اقتصاد روستایی، توجه به وضعیت ترافیک شهرها با نگاه به آیندهنگری و توجه به زیرساختهای شهر هوشمند هر چه سریعتر در اولویت کاری مدیران این مجموعه قرار گیرد.
وی در حوزه امور شهری و شهرداریها نیز تصریح کرد: باید بر اساس قابلیتهای هر شهر برنامهریزیهای دقیقی انجام شود تا به سمت توسعه درآمدهای پایدار رفت.
استاندار خراسانشمالی خاطرنشان کرد: در بحث شهرداریها و کمبود درآمدها، سیاست حوزه عمرانی استانداری باید ارائه آموزشهای لازم به مجموعه شهرداریها و شوراهای اسلامی شهر و روستا باشد تا بر مبنای درآمد تعریف شده به سمت ارائه خدمات و کاهش هزینههای جاری حرکت کرد.
شجاعی نظارت جدی و قوی معاونت عمرانی استانداری بر عملکرد شهرداریها و امور شهری را خواستار شد و افزود: شهرداری یکی از نهادهایی است که مردم بهطور مستقیم خدمات آن را لمس میکنند بنابراین در این حوزه نیازمند نظارتهای دقیقتری هستیم.
استاندار خراسانشمالی پیشنهاد پایلوت شدن دو شهرستان این استان به عنوان شهر هوشمند را ارائه داد و گفت: یکی از مزیتهای اصلی وجود شهر هوشمند ارائه خدمات بدون حضور مستقیم افراد است که تحقق این امر موجب کاهش حجم ترددها، کاهش ترافیک و آلودگی هوا میشود هر چند که در مباحث امور شهری باید از توان بخش خصوصی هم کمک گرفت.
شجاعی افزود: باید فضا برای حضور سرمایهگذاران و بخش خصوصی در همه شهرستانها و شهرهای استان فراهم شود و با همه توان خود باید از بخش خصوصی با تغییر نگاه خود و با تأکید بر ارائه معافیتها و تشویقها حمایت شود.
وی در ارتباط با طرح جامع اقتصاد روستایی نیز اظهار کرد: برای ایجاد طرح جامع اقتصاد روستایی باید در گام نخست مزیتهای روستاها مورد بررسی قرار گیرد که این مزیتها میتواند شناسایی محصولات اولویتدار با تأکید بر رونق اقتصاد روستایی باشد.
استاندار خراسانشمالی افزود: مشکل اشتغال در روستاها باید ریشه ای حل شود زیرا اگر اعطای تسهیلات می توانست مشکل اشتغال را حل کند که در حال حاضر نباید شاهد بیکاری جوانان می شدیم در حالی که باید با ارائه آموزش های لازم، تشکیل تعاونی ها و شرکت های سهامی به جوانان مستقر در روستاها کمک کرد.
شجاعی در خصوص ایمن سازی منازل روستایی نیز گفت: مقاوم سازی منازل روستایی و سبک سازی ساختمان با تکنولوژی های جدید باید انجام شود زیرا ایمن سازی و کاهش هزینه ها را به دنبال خواهد داشت.
وی افزود: در بحث پروژههای جدید تأکید میشود که بدون هماهنگی با معاونت عمرانی استانداری کاری در اینباره انجام نگیرد.
در ادامه این نشست مدیران زیرمجموعه معاونت عمرانی به ارائه گزارش عملکرد حوزه خود پرداختند.
انتهای پیام
نظرات