به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری خراسانشمالی، «محمدعلی شجاعی» در این دیدار اظهار کرد: به فعال شدن همه احزاب سیاسی در شکل عام و فارغ از هر نوع نگاه سیاسی تأکید دارم و معتقدم سمت و سوی حرکت ما باید به گونهای باشد که فرصت فعالیت و حضور موثر به احزاب استان در حوزههای مختلف داده شود.
وی ادامه داد: حمایت از احزاب سیاسی نباید در حد حرف و بلکه باید در عمل ثابت شود بنابراین تعریف فرآیند کاری برای نحوه حضور آنان در تصمیمسازیها و تصمیمگیریها میتواند موثر باشد.
استاندار خراسانشمالی تصریح کرد: احزاب برای تدوین سند توسعه استان مشاوران خوبی خواهند بود.
شجاعی خاطرنشان کرد: ارتباط میان حوزه سیاسی استانداری با احزاب استان باید مستمر باشد.
نماینده عالی دولت در استان در ادامه سخنان خود به فرآیند انتخاب افراد در مناصب مختلف اشاره داشت و افزود: بهرهمندی از نیروهای توانمند و شایسته حتی در کوچکترین مسئولیتها باید مورد توجه باشد، چون در غیر این حالت ما به رزومهسازی برای افراد ضعیف میپردازیم که این افراد در آینده استان را با چالش روبرو میکنند.
شجاعی گفت: یکی از سیاستهای دولت تدبیر و امید بهرهمندی از بانوان توانمند در 30 درصد مناصب مدیریتی است که بنده باور دارم این سیاست باید اجرایی شود، همچنین تأکید دارم از بهکارگیری جوانان صلاحیتدار، با انگیزه و آشنا به چارچوب کاری نباید هراسی داشت.
وی اظهار کرد: حوزه سیاسی استانداری باید در فرآیند ارزیابی عملکرد فرمانداران و بخشداران جدیت به خرج دهد و در روند ارزیابی تنها به چارچوبها و فرمتهای ارسالی وزارت کشور اکتفا نکند.
وی همچنین ضرورت سکونت مسئولان در محل خدمت خود را گوشزد کرد و گفت: مطالبات و درخواستهای مردمی باید به موقع شناسایی و به آن پاسخ داده شود.
استاندار خراسانشمالی ادامه داد: با توجه به آمار دانشجویان بومی و غیربومی خراسانشمالی، شمار خوابگاههای بخش دولتی و خصوصی پاسخگوی نیاز دانشجویان استان نیست و باید با اتخاذ سیاستهای تشویقی بخش خصوصی برای فعالیت در این حوزه وارد میدان شود و با ارزیابی و بازدیدهای مستمر، خوابگاههای موجود استان دچار رهاشدگی نشود.
شجاعی حوزه امور اجتماعی و فرهنگی را از حوزههای گسترده کاری توصیف کرد و افزود: کار در این حوزه نرمافزاری بوده و مستلزم دانایی و تفکر فراوان است و تأکید دارم این حوزه باید برنامه مدون کاری داشته باشد.
وی تصریح کرد: استانداری خراسانشمالی بهعنوان یک نهاد حاکمیتی باید قدرت برنامهریزی داشته باشد تا در ادامه دستگاههای اجرایی در حوزههای مختلف همسو و همگام با برنامهها و سیاستهای استان باشند بنابراین سند توسعه حوزه اجتماعی و فرهنگی استان با همکاری متخصصان ذیربط تهیه و پیشنهادهای جایگزین پیشبینی شود.
استاندار خراسانشمالی با بیان اینکه کپیکاری پژوهشها دردی از مشکلات استان را دوا نمیکند، گفت: مطالعات و پژوهشهای ما باید کاربردی و بر اساس واقعیتهای جامعه و خروجی هزینهکرد اعتبارات مشخص باشد و در نهایت به ارائه راهکارهای عملیاتی منجر شود.
شجاعی تصریح کرد: اعتقادی به خرد شدن پژوهش ندارم، چون پژوهش باید کلان باشد تا با تشکیل یک تیم فکری قوی به شکل کاربردی چالشهای اولویتدار استان برطرف شود و بر این باور هستم که در کشور ما کمبود نیروی انسانی وجود ندارد و امروز باید به فکر افزایش بهرهوری نیروهای انسانی باشیم.
وی افزود: مدیران در حوزههای کاری خود تقسیم وظایف داشته باشند و با برگزاری کلاسهای آموزشی به پرورش افراد متخصص و توانمند در حوزههای مختلف اقدام کنند، چون یک سازمان و اداره کم سواد بدون این که بخواهد، موجب آزار و اذیت مردم میشود.
استاندار خراسانشمالی با بیان اینکه با تلاش نیروهای امنیتی، استان از امنیت خوبی برخوردار است، 310 کیلومتر مرز خراسانشمالی با کشور ترکمنستان را فرصتی خوبی برای توسعه مباحث اقتصادی، گردشگری و ... توصیف و تصریح کرد: نگاه ما به مرز نباید صرفاً ایجاد سد باشد بلکه باید بهدنبال برقراری آمد و شد مرزی باشیم تا با گسترش فعالیتها به ویژه مباحث اقتصادی در مرز شاهد رشد اشتغال و کاهش آسیبهای اجتماعی باشیم.
شجاعی در نهایت با تأکید بر رعایت حقوق شهروندی حتی برای زندانیان، افزود: به اعتقاد بنده خانوادههای زندانیان بیشترین آسیبها را تحمل میکنند و حتی میتوانند مستعد بروز آسیبهای اجتماعی باشند، بنابراین پیشنهاد میکنم برای حمایت بخشی از اعتبارات اشتغالزای استان به سمت خانوادههای زندانیان سوق داده شود.
بر اساس این گزارش در ابتدای این دیدار مدیران کل حوزه سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری به بیان شرح خدمات و اقدامات انجام گرفته حوزه کاری خود پرداختند.
انتهای پیام
نظرات