• چهارشنبه / ۲۸ آذر ۱۳۹۷ / ۱۰:۰۳
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 97092814096
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

تولید 85 هزار تن خوراک آبزیان در چهارمحال وبختیاری

تولید 85 هزار تن خوراک آبزیان در چهارمحال وبختیاری

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در خصوص نیاز شیلات به خوراک آبزیان گفت: امسال کارخانجات استان 85 هزار تن خوراک آبزیان تولید کردند و این در حالی است که مصرف یک سال استان 31 هزار تن است.

به گزارش ایسنا، «ذبیح‌الله غریب» شامگاه سه‌شنبه 27 آذر ماه در کارگروه تنظیم بازار استان، اظهار کرد: مصوبه تنظیم بازار استان ذخیره 800 پرتقال و 400 سیب درختی است و دستور خرید توسط وزیر جهاد کشاورزی داده شده است.

وی افزود: اکنون 20 هزار تن سیب درختی در استان ذخیره شده و قیمت این میوه پنج تا هفت هزار تومان بسته به سایز و کیفیت آن است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان این‌که اکنون فصل برداشت پرتقال بوده و شرایط بهتر است، تصریح کرد: می‌توان نیاز پرتقال استان را در سطح باغات تهیه کرد و برای ذخیره این میوه برای ایام شب عید نوروز نیز پیگیری انجام خواهد شد.

غریب با اشاره به این‌که نیاز سیب درختی همواره از داخل استان تأمین می‌شود، افزود: در سال گذشته 50 درصد از پرتقال مورد نیاز از جیرفت و مابقی از شمال کشور تهیه شد.

وی با بیان این‌که اکنون 10 هزار تن گوشت مازاد بر نیاز در استان وجود دارد، در ادامه خاطرنشان کرد: در گوشت منجمد اختلاف 100 درصدی میان بازار و توزیع وجود دارد.

غریب تصریح کرد: اکنون 200 تن مرغ، 150 تن گوشت گرم، 25 تن گوشت گوسفندی منجمد در استان موجود است که عرضه در یک فرصت 10 روزه می‌تواند بازار را آرام کند.

وی در خصوص نیاز شیلات به خوراک آبزیان گفت: امسال کارخانجات استان 85 هزار تن خوراک تولید کردند و این در حالی است که مصرف یک سال استان 31 هزار تن است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اعتصاب مرغداران در روز شنبه هفته جاری و عدم کشتار مرغ در این روز، ادامه داد: با عرضه روزانه 5 تن مرغ در بازار، تعادل برقرار می‌شود اما توزیع محدودی داشتیم و برای ساختار توزیع باید در این کارگروه تصمیم‌گیری شده و نظارت و افزایش مراکز توزیع نیز حاصل شود تا نتیجه مطلوب اتفاق افتد.

غریب ادامه داد: امروز مرغ زنده با حداقل قیمت 8300 تومان عرضه شد و میانگین قیمت این مرغ در کشور نیز همین مقدار است که به‌علت گرانی گوشت عرضه و تقاضا برای مرغ زیاد شده و همین امر قیمت مرغ را کنترل کرده است.

مدیرکل پشتیبانی امور دام جهاد کشاورزی استان «سعید جعفریان» گفت: امسال بالغ بر 10 هزار و 500 تن نهاده‌های کشاورزی میان مرغداران و دامدارن توزیع شد که شامل بیش  از 6500 تن ذرت، 1500 تن جو و 2500 تن سویا بوده است.

وی افزود: در قیمت مواد پروتئینی تاکنون 1361 تن مواد پروتئینی از طریق فروشگاه‌های زنجیره‌ای، میدان میوه و تره‌بار و تعاونی‌‎های مصرف توزیع شده که شامل 110 تن گوشت گرم، 367 تن گوشت گوساله منجمد و 884 تن گوشت مرغ منجمد بوده است.

جعفریان گفت: هم‌اکنون مرغ منجمد و گوشت گوساله منجمد با قیمت 8900 تومان و حداکثر قیمت گوشت منجمد با 29 هزار تومان و گوشت گرم 37 هزار و 500 تومان برای مصرف‌کننده آماده شد که مصرف‌کنندگان می‌توانند به شبکه‌های توزیع مراجعه و مواد پروتئینی خود را تهیه کنند که در توزیع محدودیتی وجود ندارد.

وی یادآور شد: شرکت‌های پشتیبانی امور دام به اندازه کافی ذخیره‌سازی دارند و هیچ مشکلی وجود ندارد.

رئیس اتحادیه دامداران «کمال مبینی» نیز گفت: مصوبه هیئت وزیران و ابلاغیه ریاست جمهوری اختصاص 100 درصد سبوس کارخانجات آرد با قیمت 540 تومان به دامداران است اما سازمان صنعت، معدن و تجارت به‌علت عدم ابلاغ، این مصوبه را اجرا نکرده و 50 درصد سبوس به قیمت آزاد معادل 1400 تومان توسط کارخانجات آرد در بازار آزاد فروخته می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha