به گزارش ایسنا، «علی جهانگیری» در جلسه کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان که با حضور نمایندگان دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به برنامههای کلان کشور در خصوص تدوین برنامه علم و فناوری در برخی از استانها، استان آذربایجانشرقی نیز بهعنوان یکی از استانهای مورد هدف در تدوین برنامه مدنظر قرارگرفته است که امیدواریم این برنامه بهصورت کامل عملیاتی تدوین شود.
وی گفت: استان آذربایجانشرقی در تدوین این سند بهدنبال خروجی قابل لمس و قابل اجراست، سالیان متمادی است که مطالعات مختلفی در سازمانها وادارات انجام میشود، اما متأسفانه نتیجه بسیاری از مطالعات جزواتی بوده است که در ویترین ادارات قرارگرفته است اما ما مشتری این جزوات نیستیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری آذربایجانشرقی از آمادگی مدیران ارشد استان برای پیگیری این پروژه مهم خبر داد و گفت: ما آمادگی داریم تا خروجیهای قابلاجرای این برنامه را عملیاتی کنیم.
جهانگیری توجه ویژه به موضوعات فناورانه در استان را در طی سالهای اخیر قابل توجه دانست و گفت: ایجاد منطقه ویژه علم و فناوری، پیگیری تشکیل مستمر ستادهای توسعه نوآوری و فناوری و تلاش برای ایجاد اکوسیستم نوآوری در استان ازجمله برنامههایی بوده است که طی سالیان اخیر مورد تأکید ویژه مدیریت ارشد استان قرارگرفته است و امروز سکانداری استان را یکی از روسای دانشگاههای برتر کشور برعهده گرفته است و بدون شک توجه و دقت نظر به این حوزه پررنگتر خواهد بود.
وی ادامه داد: در بحثهای علم و فناوری استان آذربایجانشرقی بهعنوان استان پیشرو آماده ایجاد بسترهای موردنیاز برای تحقق تدوین برنامه فناوری است و علاقهمند هستیم این برنامه بهموقع و با تأکید بر کیفیت اجرا شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری آذربایجانشرقی خاطرنشان کرد: ضروری است مشاوران طرح در سطح ملی هماهنگیهای مورد نیاز را با مسئولان استانی و افراد دخیل در این امر داشته باشند، چون تدوین این سند پیش از این نیز در دستور کار بخش های تخصصی در استان بوده است و ما دادههای مورد نیاز را در طی سه سال اخیر بهصورت کلی جمعآوری کردهایم و این دادهها میتواند به کمک ستاد کشور بیاید.
انتهای پیام
نظرات