• چهارشنبه / ۱۲ دی ۱۳۹۷ / ۱۵:۲۱
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 97101206721
  • منبع : بنیاد ملی نخبگان

با حکم ستاری؛

"عامری سیاهویی"،‌رئیس بنیاد نخبگان هرمزگان شد

"عامری سیاهویی"،‌رئیس بنیاد نخبگان هرمزگان شد

طی حکمی از سوی رئیس بنیاد ملی نخبگان، دکتر وحید عامری سیاهویی به عنوان رئیس بنیاد نخبگان استان هرمزگان منصوب شد.

به گزارش ایسنا، در متن حکم دکتر سورنا ستاری خطاب به دکتر وحید عامری سیاهویی آمده است: "نظر به ضرورت تمهید و تسهیل شکوفایی و ثمربخشی نخبگان عزیز در استان هرمزگان و ایجاد و تقویت همفکری و همکاری میان نخبگان و مسؤولان آن استان و با توجه به مراتب علمی، تعهد و کارآمدی که از آن برخوردارید، جنابعالی را به مدت سه سال به عنوان رئیس بنیاد نخبگان استان هرمزگان منصوب می‌نمایم.

شایسته است، با اتکال به خداوند متعال، در چارچوب اساسنامه بنیاد ملی نخبگان، آئین‌نامه تأسیس و اداره نخبگان استان و مصوبات هیأت امنای بنیاد و با بهره‌مندی از مشاورت نخبگان و صاحبان استعدادهای برتر در سطوح مختلف، به هماهنگی امور مربوط به نخبگان و کمک به شناسایی و شکوفایی استعدادهای برتر و پشتیبانی از تلاش‌های ذی‌قیمت آنان با استفاده بهینه از توانمندی‌های گسترده و ارزشمند استان همت گمارید.

بدیهی است استاندار محترم و رؤسا و مدیران محترم دانشگاه‌ها و مراکز علمی، فرهنگی و صنعتی استان همکاری شایسته را با جنابعالی مبذول خواهند داشت.

توفیق جنابعالی را در انجام این مسؤلیت خطیر از خداوند متعال خواستارم.

شایان ذکر است، بدین وسیله از زحمات جناب آقای دکتر داود صمصاپور و خدمات ارزنده ایشان در دوران تصدی مسؤلیت، کمال تشکر بعمل می‌آید".

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha