• شنبه / ۱۵ دی ۱۳۹۷ / ۱۳:۲۲
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 97101507825
  • خبرنگار : 30057

بررسی روش‌های مدل‌سازی اکتشافات معدنی در همایش سازمان زمین‌شناسی

بررسی روش‌های مدل‌سازی اکتشافات معدنی در همایش سازمان زمین‌شناسی

دومین همایش و نمایشگاه تخصصی بین‌المللی اکتشاف موادمعدنی با نگرش ویژه بر توسعه پایدار از سوی سازمان زمین‌شناسی در بهمن ماه برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، از سوی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور و با حمایت وزارت صنعت، معدن و تجارت دومین دوره نمایشگاه اکتشاف مواد معدنی با هدف انتقال فناوری و توسعه مدیریت تخصصی در اکتشافات از ۸ تا ۱۰ بهمن ماه سال جاری در محل هتل المپیک تهران برگزار خواهد شد.

محوریت این نمایشگاه اکتشاف و توسعه پایدار، قانون معادن و دستورالعمل‌های اکتشافی (نقشه‌راه، استراتژی اکتشاف، چالش‌ها و موانع در اکتشاف، استانداردسازی در اکتشاف)، روش‌های تامین منابع مالی اکتشاف، مدیریت در اکتشاف، آموزش در اکتشاف، ژئوفیزیک و کاربرد آن در اکتشاف، روش‌های ژئوشیمی و زمین‌شناسی اقتصادی در اکتشاف، حفاری‌های اکتشافی، مدل‌سازی و ارزیابی و تصمیم‌گیری در اکتشاف عنوان شده است.

نحوه تهیه گزارش‌های فنی جهت ارائه بهتر نتایج گزارش‌های اکتشافی و تخمین ذخیره، تکنیک‌های صحرایی و آزمایشگاهی برداشت آثار کانسارهای مس پورفیری، نکات کلیدی قبل از تخمین ذخیره، آشنایی با خوشه‌بندی عناصر ردیاب طلای اپی‌ترمال و تحلیل آن به روش هندسی، کاربرد و طراحی روش‌های ژئوفیزیک در حل مسائل معدن با نگاه ویژه بر اکتشاف معادن فلزی و سنگ‌های ساختمانی عناوین کارگاه‌های این رویداد است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha