• دوشنبه / ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۲:۰۲
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 97111508132
  • خبرنگار : 71560

دلخوش در تذکری:

برخوردی که با رئیس مجلس شد، در شأن مجلس نیست

برخوردی که با رئیس مجلس شد، در شأن مجلس نیست

نماینده مردم صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه برخورد با رییس مجلس شورای اسلامی در حقیقت برخورد با نمایندگان مجلس است، گفت: هیات رییسه این موضوع را پیگیری کند.

به‌ گزارش ‌ایسنا، سید کاظم دلخوش، در تذکر شفاهی در جلسه علنی امروز (دوشنبه) مجلس، بیان‌ کرد: برخوردی که با روزهای اخیر با رییس مجلس شورای اسلامی شد در شأن مجلس نیست. امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری به شأن مجلس توجه ویژه‌ ای داشتند. در آیات قرآن نیز تذکرات مکرری در خصوص احترام و رعایت ادب مسلمانان آمده است.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه اظهار کرد: رییس مجلس شورای اسلامی برای سخنرانی روز ۲۲ بهمن کرج دعوت شده بود ولی برخوردی که با ایشان صورت گرفت، در شأن مجلس نبود. چرا در برابر این برخورد سکوت کردید؟

نماینده مردم صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از صحبت‌های خود، تصریح کرد: مقام معظم رهبری مسئولان را به رعایت اخلاق و ادب و حفظ وحدت در جامعه دعوت می‌کنند و بر این موضوع تاکید دارند. برخورد با رییس مجلس شورای اسلامی، برخورد با تک تک نمایندگان است. هیات رییسه این موضوع را پیگیری کرده و به مجلس شورای اسلامی گزارش دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha