• جمعه / ۹ فروردین ۱۳۹۸ / ۱۶:۲۹
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 98010902666
  • خبرنگار : 71592

تظاهرات هزاران اردنی در حمایت از قدس و مسجد الاقصی

تظاهرات هزاران اردنی در حمایت از قدس و مسجد الاقصی

هزاران اردنی امروز (جمعه) در تجمعی گسترده در امان در حمایت از قدس و مسجد الاقصی تظاهرات کردند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای رای الیوم، تظاهراتی از مقابل مسجد الحسینی در مرکز امان تا میدان النخیل در یک کیلومتری مسجد برگزار شد.

تظاهرکنندگان شعارهایی نظیر "جان خود را فدای تو می‌کنیم ای اقصی"،  "ای عمر ای ابولیلی (عامل حمله سلفیت) صهیونیست‌ها را به هراس انداختی"، "خون شهیدان و شهادت‌طلبان جاویدان است" و "از اردن تا غزه برخیز، ای زمین برخیز" سر دادند.

شرکت کنندگان دست نوشته‌هایی در دست داشتند که روی آنها نوشته شده بود، "امان و قدس دوقلوهایی بهم چسبیده"، "اقصی تو را فرامی‌خواند، وجدانتان فریاد می‌زنند"، "زمین و قدس برای ما هستند" و عبارت‌های دیگری از این دست.

این تظاهرات که در حمایت از قدس و مسجد الاقصی بود به دعوت جنبش اسلامی و برنامه‌های ملی و مردمی برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha