• یکشنبه / ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ / ۱۶:۱۰
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 98012510553
  • خبرنگار : 71588

رژیم صهیونیستی خانه‌های ۵۰۰ فلسطینی در قدس را تخریب می‌کند

رژیم صهیونیستی قصد دارد ۶۰ منزل در قدس را که در آن ۵۰۰ فلسطینی زندگی می‌کنند، تخریب کند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه عبری‌زبان "هاآرتص"، دادگاه رژیم صهیونیستی در قدس با درخواست تجدید نظر خانواده‌های فلسطینی در قدس درخصوص ممانعت از تخریب منازلشان که در آن حدود ۵۰۰ تن زندگی می‌کنند، مخالفت کرد.

دادگاه اسرائیل به شهرداری شهر قدس اشغالی مجوز تخریب این منازل را که در آن صدها شهروند فلسطینی زندگی می‌کنند، داده است. این منازل به این بهانه قرار است تخریب شوند که بخشی از آنها در اراضی وجود دارد که قرار است پروژه‌های گردشگری در آنجا ایجاد شود.

طبق نوشته این روزنامه عبری‌زبان، در این منطقه ۶۰ ساختمان وجود دارد که در آنها بیش از ۵۰۰ فلسطینی زندگی می‌کند.

این محله بین "سلوان" و "ابو طور" واقع شده است و این منازل به خاطر سخت بودن شرایط گرفتن مجوز، بدون مجوز ساخته شده‌اند.

روزنامه هاآرتص همچنین نوشت: در سال ۲۰۰۸ میلادی شهرداری قدس با طرحی برای ساخت مجدد این منطقه‌ با هدف پایان دادن به مساله ساخت‌و ساز غیرقانونی مخالفت کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha