• سه‌شنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۷:۱۰
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 98022413047
  • منبع : فدراسیون فوتبال

جریمه نقدی برای پدیده، سپاهان، ذوب آهن و پرسپولیس

جریمه نقدی برای پدیده، سپاهان، ذوب آهن و پرسپولیس

کمیته انضباطی آرای خود را در خصوص تیم‌های مختلف لیگ برتر صادر کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از فدراسیون فوتبال، پس از ارائه گزارش از سوی دپارتمان داوران علیه باشگاه پدیده شهر خودرو مبنی بر نشر اکاذیب از طریق مصاحبه و بیان مطلب کذب علیه داوران بعد از دیدار دو تیم پدیده و تراکتورسازی تبریز، کمیته انضباطی طبق ماده ۷۱ مقررات انضباطی باشگاه پدیده شهر خودرو را به پرداخت ۵۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

*دیدار تیم‌های سایپا و سپاهان اصفهان در هفته بیست و ششم لیگ برتر برگزار و از سوی تماشاگران تیم سپاهان تخلفاتی مبنی بر فحاشی به تیم داوری رخ داد. تیم سپاهان به پرداخت ۱۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

* مسابقه تیم‌های پرسپولیس تهران و ذوب آهن اصفهان برگزار و از سوی تماشاگران تیم ذوب آهن تخلفاتی مبنی بر فحاشی به تیم مقابل رخ داد. تیم ذوب آهن باید مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند.

تیم پرسپولیس تهران نیز به دلیل فحاشی تماشاگران به داوران و پرتاب بطری آب و اشیا نیز باید ۲۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha