• پنجشنبه / ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ / ۰۸:۱۰
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 98032310384
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

وزیر علوم عنوان کرد

گرایش به علوم‌تجربی نقص سیستم آموزش و پرورش و هدایت تحصیلی/برای آموزش‌های مهارتی اولویت قائلیم

گرایش به علوم‌تجربی نقص سیستم آموزش و پرورش و هدایت تحصیلی/برای آموزش‌های مهارتی اولویت قائلیم

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه متاسفانه در سال‌های اخیر، تعداد دانش‌آموزان و داوطلبان در رشته‌های ریاضی و فنی و مهندسی کم شده است، گفت: گرایش به علوم تجربی نقصی در سیستم آموزش و پروش و هدایت تحصیلی ما بوده و جاذبه‌های شغلی و مادی همه را به سمتی می‌برد که احتمالا در آن موفق نخواهند شد.

به گزارش ایسنا، منصور غلامی در جلسه‌ای با رؤسای دانشگاه‌های استان در تبریز اظهار کرد: بحث‌های مالی در چند سال گذشته در کل کشور مسئله‌ساز بوده و با توجه به شرایط تحریم و محدود شدن فروش نفت، توزیع منابع مالی در منابع دولتی سخت شده است.

وی افزود: سال گذشته، سازمان برنامه و بودجه به دانشگاه‌ها کمک کرد و امسال هم کمک خواهد کرد، در تلاشیم به دانشگاه‌ها آسیبی نرسد

وی بیان کرد: صندوق رفاه هم برای کارهای دانشجویی و تعمیر و تجهیز به ویژه در مواردی که ضرورت دارد، کمک می‌کند.

غلامی با بیان اینکه همه استان‌ها مشکل آمایشی شدید ندارند و تعدادی از استان‌ها سازماندهی شده‌اند، گفت: تبدیل مراکز در برخی استان‌ها، کیفی‌سازی آموزش عالی کشور، برطرف کردن نقاط ضعف در مناطق کوچک‌تر و اتصالشان به نقاط بزرگ‌تر، تأمین امکانات و تجهیزات، افزایش کیفیت خدمات، فراهم کردن امکانات پژوهشی برای اعضای هیأت علمی از اهداف ساماندهی دانشگاه‌ها است.

وی با اشاره به اینکه همه دانشگاه‌ها سعی می‌کنند تمامی رشته‌ها را داشته باشند، بیان کرد: همه دانشگاه‌ها در دنیا به دنبال مأموریت و تخصص‌گرایی هستند، باید دانشگاه‌هایمان را توانمند و تخصصی پیش ببریم.

وی تاکید کرد: باید از موازی‌کاری در استان‌ها جلوگیری شود، تحول سریع علوم و فناوری ایجاب می‌کند که دانشگاه‌ها در صف اول فناوری‌های جدید حرکت کنند و سپس به سمت صنعت و جامعه بروند، رشته‌های جدید، نگاه‌های جدید، به روز و پیشرو در سطح فناوری باید در دانشگاه‌ها توسعه یابد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه برای آموزش‌های مهارتی اولویت قائل هستیم، اظهار کرد: باید استانداردهایی را تعریف کنیم که تربیت شده‌های این بخش بتوانند در سرتاسر کشور به عنوان تکنسین و در چارچوب استاندارد به کار گرفته شوند.

وی متذکر شد: علیرغم محدودیت‌های حاضر، تعدادی شرکت ایرانی در دنیا کار می‌کنند و می‌توانند نیروهایشان را از داخل کشور تأمین کنند.

وی اضافه کرد: در بخش‌های علوم پایه و کشاورزی نیز داوطلب کم شده است و مهندسی نیز تحت تأثیر قرار می‌گیرد.

غلامی در پایان خاطرنشان کرد: الگوی دانشگاه هنر اسلامی تبریز قابل توصیه بوده و بهتر است بروشورهایی برای معرفی دانشگاه و مدل‌ها تهیه شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha