• چهارشنبه / ۵ تیر ۱۳۹۸ / ۱۷:۱۶
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 98040503219
  • منبع : نمایندگی یزد

معاون دانشجویی دانشگاه یزد تاکید کرد

توزیع عادلانه منابع و امکانات برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی

توزیع عادلانه منابع و امکانات برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی

معاون دانشجویی دانشگاه یزد با بیان این‌که تحریم‌های اقتصادی مفهومی به نام اقتصاد مقاومتی را به ادبیات ما وارد کرده است، گفت: تحقق برنامه‌ها و اهداف اقتصاد مقاومتی همکاری تمام دستگاه‌ها را می‌طلبد؛ یکی از بخش‌هایی که برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی باید روی آن کار شود، توزیع عادلانه منابع و امکانات در تمام کشور هست.

به گزارش ایسنا، محمدرضا صادقیان‌شاهی با بیان این‌که دانشگاه یکی از نهادهایی است که به واسطه گستردگی فعالیتها و رسالتش در آموزش می‌تواند در راه رسیدن به اهداف اقتصاد مقاومتی گام بردارد، اظهار کرد: باید از مفهوم قریب به ذهنی که در رابطه با اقتصاد مقاومتی وجود دارد، خارج شویم.

وی افزود: اگر اقتصاد مقاومتی را تنها به عنوان عدم مصرف در نظر بگیریم، اصلاً دیدگاه جامعی نیست؛ چرا که اقتصاد مقاومتی مفهوم عام وسیع‌تری دارد، با این مضمون که باید نگاهی به درون داشته باشیم.

معاون دانشجویی دانشگاه یزد، گفت: یکی از مفاهیم اقتصاد مقاومتی نگاه به درون یعنی این‌که باید کارآفرینی کنیم و تولید داشته باشیم، است؛ این مفاهیم جایگاه خاصی در اقتصاد مقاومتی دارد که مقام معظم رهبری نیز بر آن تاکید دارند.

صادقیان شاهی در ادامه با بیان این‌که اقتصاد مقاومتی با استقلال اقتصادی مترادف است، تصریح کرد: اقتصادی که به خارج و یا به یکی از محصولات داخلی متکی است، اقتصاد وابسته محسوب می‌شود. بنابراین باید اقتصاد را مستقل تعریف کنیم، به گونه‌ای که با کمترین تلاطم در جهان با مشکل مواجه نشویم. تحریم نشان داد که اقتصاد ما وابسته بوده و البته یکی از برکات آن این بود که ما به درون خود نگاه کردیم و برای رفع این وابستگی تلاش می‌کنیم.

وی با اشاره به این‌که ما معتقدید ایجاد تفکر کارآفرینی در نسل جدید و تقویت آن نیز به عهده دانشگاه است، بیان کرد: البته تغییر هزینه دارد و سخت است، زمانی که بخواهیم از دیدگاه صرفاً آموزشی و پژوهشی رها شویم و تفکر و دیدگاه دیگری را جایگزین کنیم، هزینه‌بر و زمان‌بر است.

وی افزود: البته فراموش نکنیم رسالت اصلی دانشگاه، آموزش و پژوهش است، با این حال به عنوان مثال ما یکسری کارورزی‌های ویژه را برای دانشجویان در نظر گرفتیم که به واسطه آن ۶ تا ۹ ماه در صنعت کار کنند تا با محیط آشنا شده و آنچه به صورت تئوری آموخته‌اند را به عمل تبدیل کنند.

معاون دانشگاه یزد در بخش دیگری از سخنان خود مهمترین کار در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی را فرهنگ‌سازی دانست و گفت: فرهنگ‌سازی یعنی کاری که ماندگار خواهد شد، دانشگاه باید در تغییر نگرش دانشجوها کار کند. بر این اساس حوزه فرهنگی، دفتر نهاد و حوزه‌های آموزشی و اعضای هیات علمی نقش مهمی دارند. وزارت علوم نیز درسی را به عنوان کارآفرینی که در حال حاضر به عنوان درس عمومی ارائه می‌شود، ایجاد کرده؛ این بدین معناست که وزارت علوم هم در این زمینه دغدغه دارد.

وی در پایان تأکید کرد: یکی از بخش‌هایی که برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی باید روی آن کار شود، توزیع عادلانه منابع و امکانات در تمام کشور هست، اگر بتوانیم شکاف طبقاتی را که بین اقشار مختلف هست، پر کنیم و گروهی را که از امکانات کمتری برخوردار هستند، به اصطلاح وارد بازی کنیم، بدون شک آن‌ها هم دارای ایده، فکر و طرح هستند که می‌توانند برای رسیدن به اهداف اقتصاد مقاومتی کمک کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha