به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، در معاملات روز چهارشنبه بازارهای ارزی، معاملات بیشتر از هر چیز دیگری تحت تأثیر صعود مجدد بازدهی اوراق قرضه ۱۰ ساله وزارت خزانه داری آمریکا به کانال دو درصدی و ثبت بازدهی ۲.۰۶۷ درصد بود. معامله گران انتظار دارند بانک مرکزی آمریکا در ماه آینده سرانجام نرخ بهره را کاهش دهد تا حمایت بیشتری از رشد اقتصادی این کشور انجام دهد.
در معاملات امروز شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه میگیرد به ۹۷.۵۱۸ واحد رسید که بالاترین سطح سه هفته اخیر و تنها اندکی کمتر از رکورد ۹۷.۵۸۸ واحد ماه گذشته محسوب میشود.
جونیچی ایشی کاوا، استراتژیست ارشد ارزی در مؤسسه "آی جی سکیوریتیز" گفت: رسیدن بازدهی اوراق قرضه وزارت خزانه داری به بالای دو درصد میتواند نشانهای از تداوم روند صعودی دلار باشد. مهمترین اتفاق پیش رو تصمیم پاول (رئیس بانک مرکزی آمریکا) خواهد بود که میتواند محدوده حمایتی دلار را تعیین کند.
امروز دلار در برابر ین ژاپن با رسیدن به ۱۰۸.۹۷۵ ین در یک قدمی فتح کانال ۱۰۹ ین قرار گرفت. دلار در برابر همتایان آسیایی و کانادایی خود نیز صعودی بود به گونهای که به ازای ۱.۴۴۵۰ دلار استرالیا، ۱.۳۱۲۹ دلار کانادا، ۱.۳۶۲۱ دلار سنگاپور، ۴.۱۴۰۶ رینگت مالزی و ۶.۸۸۵۳ یوان چین مبادله شد.
از سوی دیگر با نزدیک شدن به مهلت زمانی در نظر گرفته شده برای برگزیت، بوریس جانسون، بخت اصلی جایگزینی ترزا می برای نخست وزیری انگلیس که سابقه شهرداری لندن و وزارت امور خارجه انگلیس را در کارنامه خود دارد، بار دیگر تاکید کرد که در صورت نخست وزیری انگلیس را در ماه اکتبر از اتحادیه اروپا خارج خواهد کرد و این مساله چه با توافق و چه بدون توافق قطعاً انجام خواهد شد. این اظهارات هم یورو و هم پوند را در برابر دلار نزولی کرد به گونهای که نرخ برابری پوند معادل ۱.۲۴۵۲ دلار و نرخ برابری یورو ۱.۱۲۰۷ دلار به ثبت رسید.
انتهای پیام
نظرات