• چهارشنبه / ۹ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۱:۲۰
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 98050904562
  • خبرنگار : 71604

ناسا انجام می‌دهد

جذب شرکت‌های جدید برای پروژه بازگشت انسان به ماه

جذب شرکت‌های جدید برای پروژه بازگشت انسان به ماه

ناسا قصد دارد در پروژه بازگشت انسان به ماه با شرکت‌های بیشتری همکاری کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از تک‌کرانچ، ناسا فراخوانی را ارائه داده تا شرکت‌های بیشتری را برای همکاری در پروژه "سرویس تجاری حمل بار قمری"(CLPS) جذب کند. این سازمان قصد دارد تا با همه شرکت‌هایی که در نوامبر سال گذشته انتخاب شده بودند، همکاری کند.

ناسا در این پروژه قصد دارد فرودگرهای قمری تجاری را به سطح ماه بفرستد تا با کمک آنها، برنامه‌های پژوهشی و علمی آینده را انجام دهد. این سازمان در جستجوی شرکت‌های بیشتری است تا در آماده کردن فرودگرهای قمری همکاری کنند. قراردادهای این پروژه احتمالا می‌توانند تا ۲.۶ میلیارد دلار بودجه را فراهم کنند و تا سال ۲۰۲۸ ادامه داشته باشند.

CLPS، نخستین مرحله برنامه آرتمیس ناسا است که برای فرستادن اولین فضانورد زن به ماه طراحی شده و قرار است انسان را به ماه بازگرداند. تمرکز پروژه CLPS روی وسایل حمل و نقل رباتیک است و قرار نیست پروژه‌ای برای ساخت فضاپیمای حامل انسان باشد. در واقع، هدف این است که ابزار ناسا برای انجام آزمایش‌های علمی توسط فرودگر به سطح ماه فرستاده شود و بررسی دقیق‌تری از وضعیت این سیاره صورت گیرد تا مقدمات لازم برای فرود انسان روی سطح ماه فراهم شود.

فهرست شرکت‌هایی که در نوامبر سال ۲۰۱۸ انتخاب شدند، نام شرکت‌هایی مانند "استروبوتیک تکنولوژی"(Astrobotic Technology)، "دیپ اسپیس سیستمز"(Deep Space Systems)، "دراپر" (Draper)، "فایرفلای ایرواسپیس" (FireflyAerospace)، "اینتویتیو ماشینز"(Intuitive Machines)، "لاکهید مارتین"(Lockheed Martin)، "ماستن اسپیس سیستمز"(Masten Space Systems)، "مون اکسپرس"(Moon Express) و "اربیت بیاند"(OrbitBeyond) به چشم می‌خورد.

ناسا قصد دارد با این شرکت‌ها و هر شرکت جدید دیگری که پس از این فراخوان به فهرست اضافه شود، همکاری کند تا فرودگرهای قمری در اندازه کوچک و متوسط را به ماه بفرستد.

ناسا در پایان ماه مه اعلام کرد که بیش از ۲۵۰ میلیون دلار را به قراردادهای مربوط به این ماموریت اختصاص داده است. سه شرکتی که در ابتدا از میان این ۹ شرکت انتخاب شدند، استروبوتیک، اینتویتیو ماشینز و اربیت بیاند بودند. اربیت بیاند روز گذشته اعلام کرد که به خاطر مشکلات داخلی شرکت نمی‌تواند از عهده این قرارداد بر آید و ناچار است از ادامه همکاری منصرف شود.

ناسا باور دارد که این شرکای تجاری می‌توانند با روشی بی‌سابقه به پیشبرد دانش انسان در مورد ماه کمک کنند. این شرکت‌ها با فراهم کردن فرصت‌های بیشتر می‌توانند توانایی انسان را برای بررسی بیشتر و بهتر ماه افزایش دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha