• یکشنبه / ۲۳ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۶:۲۲
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1404062313708
  • خبرنگار : 71560

حضور خبرساز خاتمی و کروبی در یک مراسم ختم

حضور خبرساز خاتمی و کروبی در یک مراسم ختم

حجت الاسلام والمسلمین محمد خاتمی و حجت الاسلام والمسلمین مهدی کروبی با شرکت در مجالس ترحیم مرحوم جماعتی از اعضای بیت حضرت امام(ره) خبرساز شدند.

به گزارش ایسنا؛ صبح شنبه ۲۲ شهریور 1404 ، پیکر مرحوم حجت السلام و المسلمین محمدعلی جماعتی (ره)، از اعضای باسابقه دفتر امام خمینی (س)، با حضور چهره‌های سیاسی و مذهبی در حسینیه جماران تشییع شد. 

در این مراسم، نماز میت بر پیکر آن مرحوم توسط حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمد خاتمی اقامه و پیکر آن مرحوم برای خاکسپاری به حرم مطهر امام خمینی منتقل شد. 

این اولین حضور، سید محمد خاتمی در یک مراسم پس از مرخص شدن از بیمارستان بود. رئیس جمهور پیشین کشورمان که چندی پیش به دلیل عارضه قلبی در بیمارستان بستری شده بود؛ در مراسم مراسم تشییع و اقامه نماز بر پیکر مرحوم محمدعلی جماعتی (ره) در حسینیه جماران حضور پیدا کرد. 

امروز نیز، حجت الاسلام والمسلمین مهدی کروبی در مراسم ختم حجت السلام و المسلمین محمدعلی جماعتی (ره)، شرکت کرد. 
این اولین حضور حجت الاسلام والمسلمین مهدی کروبی، پس از رفع حصر در یک مراسم عمومی بود. 
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha