• یکشنبه / ۲۳ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۸:۳۳
  • دسته‌بندی: کشتی، رزمی
  • کد خبر: 1404062313782
  • خبرنگار : 30192

کشتی آزاد قهرمانی ۲۰۲۵ جهان - زاگرب

شکست باورنکردنی سیداکوف در ۳ ثانیه آخر/ امامی به شانس مجدد رفت

شکست باورنکردنی سیداکوف در ۳ ثانیه آخر/ امامی به شانس مجدد رفت

دیدار های نیمه نهایی وزن ۷۴ کیلوگرم کشتی آزاد قهرمانی جهان برگزار شد که زائوربک سیداکوف کشتی‌گیر نامدار روسیه در ۳ ثانیه پایانی شکست خورد. همچنین با صعود کشتی گیر ژاپنی به فینال، یونس امامی فردا دوشنبه برای مدال برنز شانس خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، دیدارهای نیمه‌نهایی چهار وزن دوم مسابقات جهانی ۲۰۲۵ کشتی آزاد در زاگرب کرواسی برگزار شد که مهم‌ترین حادثه شکست زائوربک سیداکوف قهرمان جهان و المپیک از روسیه در نیمه نهایی وزن ۷۴ کیلوگرم بود. سیداکوف در حالی که ۴ بر ۲ از چرمن والیف کشتی‌گیر روسی‌الاصل آلبانی پیش بود، در سه ثانیه پایانی دو بار خاک شد و ناباورانه ۶ بر ۴ شکست خورد تا نتیجه فینال قهرمانی اروپا تکرار شود.

همچنین در دیگر دیدار نیمه‌نهایی ۷۴ کیلوگرم، تاکاهاشی ژاپنی موفق شد سالکازانوف از اسلواکی را ۶ بر ۴ شکست دهد و فینالیست شود تا یونس امامی هم در شانس مجدد برای کسب مدال برنز شانس داشته باشد.

تا دقایقی دیگر محمد نخودی در نیمه‌نهایی ۷۹ کیلوگرم و امیرحسین فیروزپور در نیمه‌نهایی ۹۲ کیلوگرم به میدان می‌روند و در ادامه رقابت‌های فینال و رده‌بندی چهار وزن نخست برگزار می‌شود که احمد محمدنژاد جوان در ۶۱ و امیرحسین زارع در ۱۲۵ کیلوگرم در فینال به میدان می‌روند و کامران قاسم‌پور برای مدال برنز ۸۶ کیلوگرم مبارزه خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha