• دوشنبه / ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۲:۴۴
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 98051407092
  • خبرنگار : 71591

بازار فروش تبلت؛ روی سراشیبی سقوط!

بازار فروش تبلت؛ روی سراشیبی سقوط!

گزارش‌ها حاکیست که استقبال کاربران از خریداری و استفاده از تبلت در سه ماهه نخست سال جاری میلادی به شدت کاهش یافته است.

به گزارش ایسنا، چندی پیش بود که بسیاری از کارشناسان از احتمال ضعیف شدن بازارهای مربوط به فروش و عرضه تبلت در جهان خبر داده و سخن گفتند. آن زمان کمتر کسی باور می‌کرد تبلت‌ها که در چند سال اخیر یکی از اصلی‌ترین دستگاه‌های محبوب و موردنیاز کاربران و علاقمندان به محصولات تکنولوژی به شمار می‌رفتند، دیگر خریدار نداشته باشند و شرکت‌های تولیدکننده آنها نیز تصمیم بگیرند تولید آنها را متوقف کرده و یا کاهش دهند.

کارشناسان فعال در موسسه تحقیقاتی استاتیستا به تازگی با انتشار گزارش و نموداری اعلام کرده‌اند که میزان استقبال کاربران از تبلت‌ها نسبت به سال‌های گذشته به شدت رو به کاهش است و انتظار می‌رود که سرنوشت و آینده چندان درخشان و قابل توجهی پیش روی آنها نباشد.

نمودار زیر علاوه بر نمایش روند کاهشی خریداری و استفاده کاربران از تبلت در بازارهای جهانی، نشان می‌دهد که سهم قابل توجهی از بازار فروش این محصولات به تبلت‌های مبتنی بر سیستم‌عامل اندروید تعلق و اختصاص دارد.

بر اساس اطلاعاتی که از نمودار فوق می‌توان دریافت کرد، فروش تبلت در سه ماهه چهارم و پایانی هر سال با رشد و افزایش قابل ملاحظه‌ای روبرو شده که به عقیده تحلیلگران، تحت تاثیر تخفیف‌های آخرسال و خریداری هدیه از سوی کاربران قبل از کریسمس و سال نوی میلادی بوده است.

همچنین فروش تبلت در سه ماهه چهارم سال های ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ به اوج خود رسیده بوده و به مرز ۸۰ میلیون دستگاه نیز نزدیک شده بوده که بعد از آن باری دیگر روندی نزولی در پیش گرفته است.

سه ماهه نخست سال ۲۰۱۹ با فروش کمتر از ۴۰ میلیون، تفاوت چشمگیری را با فصل قبل از آن یعنی سه ماهه آخر ۲۰۱۸ ثبت کرد که نزدیک به ۲۰ میلیون دستگاه آن، به تبلت‌های اندرویدی و عددی کمتر از ۱۰ میلیون دستگاه آن نیز به تبلت‌های آیپد توسعه داده شده توسط اپل و مبتنی بر سیستم عامل آی‌اواس تعلق دارد.  

کارشناسانی که پیش‌تر از احتمال ضعیف شدن بازار فروش تبلت در جهان خبر داده بودند، علت این کاهش استقبال کاربران از تبلت را بزرگ شدن اندازه صفحه نمایش گوشی‌های هوشمند نام برده و اعلام کرده بودند. بنا بر گفته‌های آنها، طبیعی ست که وقتی صفحه نمایش گوشی‌های هوشمند کاربران از قبل بسیار بزرگ‌تر شده است، نیاز آنها به تبلت کمتر خواهد شد و در صورت تمایل به کار با نرم افزارهای پیچیده‌تر و کارهای بیشتر، از لپ تاپ‌های مبتنی بر سیستم عامل ویندوز استفاده خواهند کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha