به گزارش ایسنا، دکتر منصور غلامی در چهل و دومین نشست کارگروه صندوق نوآوری و شکوفایی که امروز (سهشنبه) در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، با بیان اینکه صندوقهای پژوهش و فناوری شتابدهنده جریانات مبتنی بر فناوری هستند، اظهار کرد: صندوقهای پژوهش و فناوری میتوانند جریان حمایت از فعالیتهای مبتنی بر فناوری را شتاب دهند.
وزیر علوم بر ضرورت نظارت منظم و مستمر بر عملکرد صندوقهای پژوهش و فناوری تاکید کرد و گفت: این صندوقها باید عملکردشان به نحوی باشد که موجب ارتقای اعتبارشان شود تا بتوانند امکانات بیشتری جذب کنند.
وی با بیان اینکه موفقیت صندوقهای پژوهش و فناوری در طول زمان مشهود است، تصریح کرد: همواره به ایجاد زیستبوم نوآوری، ارتقاء و توسعه این صندوقها تأکید داریم و به واسطه چنین صندوقهایی از شرکتهای دانشبنیان و طرحهای فناورانه حمایت میکنیم.
غلامی با تأکید بر اینکه طی سالهای اخیر تکیه فناوران و شرکتهای دانشبنیان به صندوقهای پژوهش و فناوری زیاد شده است، گفت: این صندوقها، حمایتهای مالی، قانونی و حقوقی از طرحهای نوآورانه دارند و به واسطه این موضوع، شبکههای مالی به وجود آمده است.
وزیر علوم با بیان اینکه ساختارها برای حمایت صندوقها از فناوران و شرکتهای دانشبنیان در حال ارتقاء است، افزود: در صدد هستیم به این واسطه به سمت ظرفیتهای جدید برویم و از فعالیتهای مبتنی بر فناوری حمایت کنیم؛ صندوقهای پژوهش و فناوری میتوانند شتابدهنده این موضوع باشند.
غلامی با بیان اینکه صندوقهای پژوهش و فناوری میتوانند فرصتی برای فناوران ایجاد کنند، افزود: هیئات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی توجه ویژهای به شرکتهای دانشبنیان دارد. از این رو در طبقهای از ساختمان این صندوق دفاتری برای صندوقهای پژوهش و فناوری اختصاص یافته تا ارتباطشان با یکدیگر و با پارکهای علم و فناوری و شرکتهای دانشبنیان بیشتر شود و همچنین موارد بانکی و مالیشان سریعتر انجام شود.
وزیر علوم تأکید کرد: در این بازه زمانی دو ساله باقیمانده در این دولت امیدوار هستیم رویکردها و نتایج مثبتی از این فعالیتها و تعاملات ببینیم.
بر اساس اعلام وزارت علوم، همچنین در پایان این نشست و با حضور وزیر علوم، طبقه چهارم ساختمان صندوق نوآوری و شکوفایی تحت عنوان مجتمع شکوفایی (ویژه استقرار نمایندگان صندوقهای پژوهش و فناوری) افتتاح شد.
انتهای پیام
نظرات