• شنبه / ۱۳ مهر ۱۳۹۸ / ۱۳:۱۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 98071309638
  • خبرنگار : 50201

رئیس اداره  فوق برنامه فرهنگی دانشگاه آزاد تبریز خبر داد

برگزاری اردوهای توجیهی و تفریحی با هدف گسترش کارآفرینی برای دانشجویان

برگزاری اردوهای توجیهی و تفریحی با هدف گسترش کارآفرینی برای دانشجویان

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس اداره  فوق برنامه فرهنگی دانشگاه آزاد تبریز از برگزاری اردوهای توجیهی و تفریحی برای دانشجویان جدید الورود این دانشگاه با هدف گسترش کارآفرینی در میان دانشجویان خبر داد.

علی راشدی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه این اردو در روزهای 15 مهرماه برای خواهران و 16 مهرماه برای برادران برگزار می شود، افزود: در سال تحصیلی جدید طرحی بنام "هر دانشجو حداقل یک مهارت" در دانشگاه اجرا می‌شود که در این اردو نیز از "مهدی خیرالهی" مغز ثروت ساز ایران و کارآفرین برتر کشوردعوت شده تا در مورد کارآفرینی برای دانشجویان صحبت کند و هدف از این دعوت، آموزش حداقل یک مهارت به دانشجویان در حین تحصیل است تا بعد از فراغت از تحصیل مشکل بیکاری نداشته باشند.

وی گفت: روال اینگونه است که دانشجویان از دوران ابتدایی تا زمانی که وارد دانشگاه شوند تنها به تحصیل می پردازند و از آنجایی که دغدغه کار ندارند شاید حرفه ای نیاموزند، اما بعد از فارغ التحصیلی متوجه می‌شوند که این مدرکی که گرفته اند به این زودی نمی تواند برای آنها شغل ایجاد کند در نتیجه بعد از فراغت از تحصیل به مشکل برخورد می کنند.

راشدی تصریح کرد: اگر این دانشجویان در حین تحصیل در دانشگاه مهارتی را بیاموزند دیگر نگرانی بابت شغل خود بعد از فراغت از تحصیل نخواهند داشت.

وی با بیان اینکه این اردو برای همه دانشجویان جدید الورود این دانشگاه اعم از کارشناسی و دکترای حرفه ای برگزار می شود، متذکر شد: این اردو برای تعداد حدود چهار هزار نفر برگزار می شود اما پیش بینی ما این است دو هزار نفر شرکت کنند.

رئیس اداره امور فوق برنامه فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز با اشاره به اینکه در دوره های قبل که این اردوها برگزار شد تنها کلاسهای توجیهی بود و مهارتی آموزش داده نمی شد، افزود: تفاوت برنامه امسال در این است که اردوی امسال همراه با مهارت آموزی است و در کنار آن نمایشگاهی از پلیس فتا، ستاد مبارزه با مواد مخدر، کانون های فرهنگی، نشریات، تشکل ها نیز برپا می شود.

راشدی تاکید کرد: هدف از این نمایشگاه و اردوی توجیهی اینست که دانشجویان با مسئولان غرفه ها آشنا شوند تا در طول سال تحصیلی از برنامه های آنها استفاده لازم را ببرند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha