• شنبه / ۱۳ مهر ۱۳۹۸ / ۱۶:۱۳
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 98071309892
  • خبرنگار : 50203

مواد مخدر وزنه سنگینی است که پلیس به تنهایی از پس بلند کردن آن بر نمی آید

مواد مخدر وزنه سنگینی است که پلیس به تنهایی از پس بلند کردن آن بر نمی آید

ایسنا/مرکزی رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی گفت: مواد مخدر وزنه سنگینی است که پلیس مبارزه با مواد مخدر به تنهایی از پس بلند کردن آن بر نمی آید.

به گزارش ایسنا، احمدرضا چگینی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی اظهار کرد: کار مبارزه و جمع آوری مواد مخدر و قاچاقچیان مواد مخدر آسان نیست و نباید تصور کنیم که مواد را در طبق می گذارند و در کوچه و خیابان عرضه می کنند، بلکه مقابله با مواد مخدر شجاعت، تدبیر و صبر فراوانی نیاز دارد و همین امر کار مبارزه را با دشواری های بسیاری مواجه کرده است.

وی افزود: در موضوع مبارزه با مواد مخدر ثانیه ثانیه های زمان اهمیت دارند و اگر ۱۰ ثانیه از سوژه عقب بیفتیم در واقع ۲۰ کیلومتر از سوژه دور شده ایم. متاسفانه در کنار بسیاری از مشکلات دیگر، خودروهای کنونی نیروی انتظامی استان  هم از استانداردهای لازم برخوردار نیستند و آن سرعت لازم را در مواقع خاص ندارند، این امر نشان می دهد که ما در چنین شرایط دشواری با قاچاق مواد مخدر در سطح استان مبارزه می کنیم.

وی با بیان اینکه بر اساس مطالعات انجام شده در حدود ۵۸ درصد از معتادان کشور را افراد زیر سن ۳۵ سال تشکیل می دهند، اضافه کرد: از این تعداد در حدود ۱۳ درصد افراد بین ۱۵ تا ۱۹ سال سن دارند که ۲.۶ درصد این معتادان را دانش آموزان و دانشجویان تشکیل می دهند. همچنین ۲۱ درصد از افراد گرفتار به اعتیاد دارای مدرک لیسانس، فوق لیسانس و دکتری هستند که این آمار نشان می هد تحصیلات تکمیلی و کسب مدارج علمی بالا نمی توانند دلیلی برای جلوگیری از اعتیاد فرد باشند.

چگینی با تاکید بر اینکه سن شروع اعتیاد در کشور به ۱۵ سالگی کاهش پیدا کرده است، خاطرنشان کرد: ضعف نظام آموزشی کشور، عدم آگاهی کافی والدین، کم توجهی خانواده ها نسبت به تغییرات رفتاری دانش آموزان و دانشجویان، وجود خرده فروشان مواد مخدر در اطراف اماکن آموزشی و... از عمده دلایلی هستند که نوجوانان و جوانان ما را در چند سال اخیر طعمه مواد مخدر کرده است.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی از امضای تفاهم نامه ای ما بین این مجموعه و اداره کل آموزش و پرورش استان به منظور مقابله با خرده فروشان مواد مخدر در حوالی اماکن آموزشی خبر داد و افزود: متاسفانه اکثر دانش آموزان و دانشجویان به خاطر تبلیغات مسموم به دام اعتیاد می افتند و به خیال افزایش ضریب ذهنی و هوشی، خود را درگیر مصرف مواد مخدر از جمله گل می کنند.

وی با اشاره به اینکه ۲۶ طرح مقابله با خرید و فروش مواد مخدر در سال جاری در سطح استان انجام شده است، بیان کرد: در این راستا ۳۴ خرده فروش تا کنون دستگیر شده اند که عمده این افراد در نزدیکی مدارس و دانشگاه های استان اقدام به فروش مواد مخدر می کردند. ما نیاز داریم که سطح آگاهی عمومی را در خصوص مواد مخدر بالا ببریم و بعضا مشاهده می شود که برخی افراد نه تنها با مواد مخدر جدید آشنایی ندارند، بلکه انواع قدیمی آنها را هم نمی شناسند.

چگینی تاکید کرد: مواد مخدر وزنه سنگینی است که پلیس مبارزه با مواد مخدر به تنهایی از پس بلند کردن آن بر نمی آید و برای مقابله با این معضل نیازمند یاری سایر دستگاه های امنیتی و اجرایی استان است. متاسفانه مراقبت های بعد از درمان در استان اصلا مطلوب نیست و باید برای رفع این معضل علل و دلایل ریشه ای را به خوبی تحلیل کرد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی تصریح کرد: در حال حاضر در حوزه مقابله با مواد مخدر کار می شود و باید هم این اقدام با جدیت در آینده تداوم داشته باشد اما در حوزه های دیگر مرتبط با مواد مخدر مشکلات زیادی داریم که باید هرچه سریع تر حل شوند. رفع خیلی از مسائل هزینه بر نیست و می توان با اطلاعات دقیق و به روز از بسیاری از تهدیدات احتمالی جلوگیری کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha