به گزارش ایسنا، جلیل بالایی در جلسه امروز (14 مهر) ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان خواستار آمادهباش دستگاههای اجرایی برای آغاز فصل بارندگی شد و گفت: با نزدیک شدن فصل سرما و بارندگی باید در زمینه مدیریت رودخانهها، ظرفیت سازی سدها، لایروبی و... آماده باشیم.
وی با بیان اینکه در برخی استانهای کشور هزینه لایروبی رودخانهها از طریق تهاتر فروش شن و ماسه تامین میشود، افزود: ما هم میتوانیم این طرح را در کرمانشاه اجرا کنیم، اما باید میزان و نقاط برداشت شن و ماسه مشخص شود.
مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه بر لزوم آمادهباش دستگاهها برای ایام اربعین هم تاکید کد و افزود: با توجه به احتمال وجود بارندگی و شرایط نامساعد جوی، دستگاههای متولی مانند راهداری و ... باید پای کار باشند.
مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه با اشاره به لزوم حضور پررنگتر واحدهای امدادخودرو در مسیر زوار اربعین هم برای تعمیر و هم حمل خودروها، گفت: این کار به تنهایی از عهده راهداری خارج است.
بالایی در ادامه اشارهای هم به وضعیت تسهیلات زلزله زدگان داشت و با بیان اینکه پرونده امهال تسهیلات زلزلهزدگان کرمانشاه بسته شده، گفت: هیچ مورد جدیدی برای امهال تسهیلات نداریم.
وی با بیان اینکه نزدیک به سه هزار میلیارد تومان تسهیلات زلزله زدگان امهال شده و حدود چهار هزار میلیارد تومان تسهیلات نیز به آنها پرداخت شده که بازپرداخت آن زمانبر است، افزود: این ارقام نزدیک به 40 درصد GDP استان را تشکیل میدهد که عملا بلوکه شده و این امر اجازه امهال تسهیلات جدید را نمیدهد.
وی ادامه داد: فقط چند مورد باقی مانده که مربوط به تسهیلات خانوارهایی است که واحد تخریبی دارند و خسارت آنها توسط بنیاد مسکن تایید شده و در خواست امهال وام آنها را داریم.
مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه با اشاره به نزدیک شدن دومین سالگرد زلزله کرمانشاه، تاکید کرد: بسیاری از اقدمات انجام شده در این زلزله یک الگو بود و باید در این ایام اطلاعرسانی شود.
بالایی از انتشار سه ویژهنامه سراسری برای زلزله کرمانشاه در تیراژ 60 هزار نسخه هم خبر داد که در بعد ملی توزیع خواهد شد.
وی در پایان به تشریح جزییات قانون جدیت مدیریت بحران کشور برای دستگاههای اجرایی استان پرداخت.
در ادامه محسن دارابی رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با اشاره به آخرین وضعیت بازسازی واحدهای صنفی مناطق زلزله زده، گفت: در این بخش هیچ واحد روی زمین ماندهای نداریم.
وی افزود: در بخش واحدهای صنعتی نیز تعداد از واحدهای مستقر در شهرکهای صنعتی باقی مانده که مشکل آنها تامین وثیقه و منابع مالی است.
نوربخش حاتمی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه نیز پایان بازسازی همه واحدهای کشاورزی و دامی آسیب دیده در زلزله را اعلام کرد.
به گفته وی، کار بازسازی 25 هزار و 191 واحد انجام شده و 131 واحد نیز قصد بازسازی نداشتند و از مدار خارج شدند.
انتهای پیام
نظرات