• یکشنبه / ۲۱ مهر ۱۳۹۸ / ۱۳:۰۲
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 98072115755
  • خبرنگار : 50018

فرمانده انتظامی شهرستان خبر داد:

پلمب هفت واحد صنفی غیرمجاز در مراغه

پلمب هفت واحد صنفی غیرمجاز در مراغه

ایسنا/آذربایجان شرقی فرمانده انتظامی شهرستان مراغه از اجرای طرح کنترل و نظارت بر صنوف در سطح شهرستان خبر داد و گفت: در نتیجه این طرح تعداد هفت واحد صنفی غیر مجاز در این شهرستان پلمب شد.

به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، سرهنگ رضا اصلانی فر در تشریح این خبر اظهار کرد: اکیپ‌های نظارتی اداره نظارت بر اماکن عمومی در پی تشدید نظارت بر صنوف از تعدادی از مغازه‌های شهر مراغه بازدید کردند.

وی افزود: در همین راستا از 55 واحد صنفی مربوطه بازدید شد که در نتیجه این بازدیدها هفت واحد صنفی برابر قانون نظام صنفی پس از صدور برگ اخطاریه پلمب و برای شش واحد دیگر نیز اخطاریه صادر شد.

وی با اعلام تداوم و تشدید این طرح‌ها و اقدامات کنترلی و نظارتی پلیس، از عموم شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی، موضوع را به مرکز فوریت های پلیسی 110 اطلاع دهند.

انتهای پیام 
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha