• چهارشنبه / ۲۵ تیر ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404042515929
  • خبرنگار : 50535

بارش‌های پراکنده و وزش باد شدید در راه آذربایجان شرقی 

بارش‌های پراکنده و وزش باد شدید در راه آذربایجان شرقی 

ایسنا/آذربایجان شرقی رییس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی با اشاره به صدور هشدار سطح زرد، از بارش‌های پراکنده باران و وزش باد گاهی شدید در این استان خبر داد و نسبت به مخاطرات ناشی از آن از جمله سیلابی شدن مسیل‌ها و خسارت به سازه‌های سبک هشدار داد.

محمد امیدفر در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص آخرین وضعیت آب و هوای استان اظهار کرد: از امروز ۲۵ تیر تا یکشنبه هفته آینده، گذر امواج تراز میانی جو و شرایط فصلی و محلی موجب بارش‌های پراکنده باران در استان می‌شود.

وی با بیان اینکه این وضعیت طی امروز، شنبه و یکشنبه هفته آینده به ویژه در ارتفاعات و نیمه شمالی استان از شدت بیشتری برخوردار خواهد شد، افزود: این امواج جوی با رشد ابرها، غرش آذرخش، وزش باد و خیزش گرد و خاک همراه خواهد بود.

امیدفر، وزش باد به نسبت شدید را در برخی ساعات، به ویژه در نواحی جنوبی استان، موجب کاهش دید افقی و کیفیت هوا و احتمال پرتاب اجسام و خسارت به سازه‌های سبک دانست و بر لزوم انجام اقدامات پیشگیرانه برای محکم کردن سازه‌ها، تابلوهای تبلیغاتی و سقف گلخانه‌ها و همچنین عدم پارک خودروها در کنار درختان کهنسال تاکید کرد.

رییس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی با اشاره به احتمال بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها در پی بارش‌های رگباری در برخی نواحی، به ویژه منطقه ارسباران، از مردم، مسافران، دامداران و عشایر استان خواست از اتراق و برپا کردن چادر در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند.

وی همچنین از ادامه روند افزایش نسبی دما در استان طی روزهای یکشنبه تا سه‌شنبه هفته آینده خبر داد و توصیه کرد: مردم در مصرف حامل‌های انرژی بویژه آب صرفه‌جویی کنند.

امیدفر به وضعیت جوی ۲۴ ساعت گذشته استان اشاره کرد و گفت: سراب با دمای ۱۳ درجه بالای صفر خنک‌ترین و جلفا با دمای ۴۰ درجه سانتیگراد بالای صفر گرمترین شهرهای استان بودند. 

وی عنوان کرد: در تبریز نیز، دمای هوا در گرمترین زمان به ۳۶ درجه و در خنک‌ترین زمان به ۲۴ درجه بالای صفر رسید و دمای فعلی این شهر ۲۵ درجه بالای صفر گزارش شده که نسبت به روز گذشته تغییر نکرده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha