• چهارشنبه / ۲۴ مهر ۱۳۹۸ / ۱۰:۲۳
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 98072418179
  • منبع : دانشگاه تبریز

سومین جشنواره طبخ غذاهای محلی دانشجویی در دانشگاه تبریز برگزار شد

سومین جشنواره طبخ غذاهای محلی دانشجویی در دانشگاه تبریز برگزار شد

ایسنا/آذربایجان شرقی سومین جشنواره طبخ غذاهای محلی دانشجویی برای صرف امور خیریه در دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، این جشنواره همچنین دیگر جشنواره‌های این حوزه بیشتر با هدف ایجاد شور و نشاط، همگرایی، افزایش حس همکاری و تعامل بین دانشجویان، آشنایی دانشجویان با فرهنگ‌ها و غذاهای محلی و مشارکت دانشجویان در طبخ غذا بوده است.

جشنواره طبخ غذاهای محلی توسط کانون ایران شناسی و گردشگری و با همکاری کانون آینه دانشگاه تبریز برگزار شد که همچون سال های گذشته عواید حاصل از فروش آن صرف امور خیریه خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha