به گزارش ایسنا، "محمدعلی دهقان" پیش از ظهر امروز ۲۴ مهرماه در جلسه ستاد تنظیم بازار استان کرمان گفت: در برخی از استانها مرغ زنده به قیمت هر کیلو ۹ هزار و ۲۰۰ بهفروش میرسانند اما قیمت مصرف کننده ۱۲ هزار و ۹۰۰ تومان است؛ برای ما قیمتی که به دست مصرفکننده میرسد مهم است بنابراین قیمت مرغ برای مصرفکننده باید ۱۲ هزار و ۹۰۰ باشد.
وی با اشاره به میانگین میزان افت ماهانه مرغ در کشتارگاههای مختلف اظهار کرد: براساس این بررسی، ۲۵.۵ درصد افت میانگین منطقی مبداء و مقصد مرغ (مرغ زنده تا کشته شدن) وجود داشته است.
سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمان تاکید کرد: در چهارچوب قوانین و مقررات از تولیدکننده حمایت میکنیم اما باید قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار کشور را نیز اجرایی کنیم.
این مقام مسئول در خصوص تنظیم بازار شب عید و جلوگیری از کمبود احتمالی اقلام مورد نیاز، عنوان کرد: سیب درختی ۴۰ درصد بیش از سال گذشته در کشور تولید شده و اکنون فرصت خوبی برای دولت است که سیب درختی با قیمت مناسب برای تنظیم بازار شب عید خریداری کند، همچنین امسال پرتقال حدود ۷ درصد بیشتر از سال گذشته تولید شده است.
دهقان در پایان درباره اخذ شهریه بالای برخی مدارس غیرانتفاعی در کرمان نیز گفت: باید ظرف یک هفته آینده نرخ مصوبه توسط آموزش و پرورش اعلام شود و در غیر اینصورت مصوبه توسط ستاد تنظیم بازار اعلام میشود. متاسفانه این اخذ شهریه اضافی از ابتدای مهرماه امسال از والدین صورت گرفته که این موضوع کوتاهی متوالیان امر بوده و باید هزینه اضافی به والدین بازگردانده شود و این آخرین مهلت به آموزش و پرورش است و اگر ظرف مدت مقرر نتیجهای حاصل نشود با متخلفین برخورد خواهد شد.
به گزارش ایسنا، "محمدعلی دهقان" سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمان ظهر امروز ۲۴ مهرماه در گروه کاری اشتغال و کارآفرینی استان کرمان گفت: تبصره ماده ۱۸در گذشته به ۸ دستگاه ابلاغ شده بود که مقرر شده از حالا به بعد به ۱۴ دستگاه ابلاغ شود و با اجازه مقام معظم رهبری از صندوق توسعه ملی یک میلیارد دلار تبدیل به ریال شده است و با منابع داخلی بانکها تلفیق و به صورت شناور در اختیار دستگاهها قرار داده شود لذا همه دستگاهها در اسرع وقت برای استفاده از این تبصره اقدامات لازم را انجام دهند.
سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمان طرحهای گلخانه، صنایع تبدیلی، شیلات و گیاهان دارویی را از اولویتهای دریافت تسهیلات این تبصره برشمرد و عنوان کرد: باید سرمایهگذاران را برای ورود به این چهار بخش ترغیب کنیم.
وی در واکنش به برخی اظهارات بانکها مبنی براینکه متقاضیان مراجعه نمیکنند، گفت: مهلت مشخصی برای متقاضیان مشخص کنید تا پرونده خود را تکمیل کنند و اگر در زمان مقرر انجام ندادند، متقاضی دیگری جایگزین این افراد کنید.
به گزارش ایسنا، رضا اسماعیلی مدیر کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان کرمان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه از کل اعتبارات تسهیلات خوداشتغالی، مشاغل خرد، خانگی و کوچک از ابتدای سال جاری تا پایان شهریورماه؛ ۱۹.۱۶ درصد جذب شده، بیان کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) از ابتدای سال جاری تا پایان شهریورماه سالجاری ۱۱ درصد از اعتبارات خوداشتغالی، مشاغل خانگی، خرد و کوچک، سازمان بهزیستی استان ۳۰.۰۶ درصد، بسیج رسانه ۱۰۰ درصد، بنیاد شهید و امور ایثارگران ۳۲.۵۴ درصد و اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان ۳۲.۰۵ درصد از این ۱۹.۶ درصد این نوع تسهیلات را جذب کردهاند.
به گزارش ایسنا، امین غفاری نژاد، معاونت امور صنایع سازمان صنعت معدن و تجارت شمال استان کرمان نیز در این جلسه خطاب به دبیر شورای هماهنگی بانکها گفت: ما ۲۹ طرح با مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان به بانکها معرفی کردیم ولی متاسفانه فقط ۴ میلیارد تومان این تسهیلات پرداخت شده و رتبه این سازمان در استان کرمان در این زمینه بالای پانزدهم است.
وی عنوان کرد: امسال از محل تبصره ۱۸ حدود ۵۴۰ میلیارد تومان به ۷۱ واحد صنعتی در کشور پرداخت شده است.
انتهای پیام
انتهای پیام
نظرات