• پنجشنبه / ۲۵ مهر ۱۳۹۸ / ۰۹:۱۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 98072518943
  • خبرنگار : 50165

استاندار زنجان مطرح کرد:

لزوم بررسی استقبال نکردن مردم از انشعاب فاضلاب شهری

لزوم بررسی استقبال نکردن مردم از انشعاب فاضلاب شهری

ایسنا/زنجان استاندار زنجان گفت: باید علت استقبال نکردن مردم از شبکه فاضلاب، بررسی و احصا شود.

به گزارش ایسنا، فتح‌الله حقیقی شامگاه دیروز در ششمین جلسه ستاد هماهنگی مدیریت شهری استان که در محل تصفیه‌خانه فاضلاب شهر زنجان برگزار شد، با تاکید بر عملیاتی شدن جلسات مدیریت شهری استان، اظهار کرد: اقداماتی که در حوزه آب و فاضلاب شهری انجام می‌شود به لحاظ زیست‌محیطی و بهداشتی برای جامعه اهمیت بالایی دارد و در این بین باید استقبال نکردن مردم از شبکه فاضلاب، بررسی و احصا شود.

این مسئول ادامه داد: انتظار می‌رود تدابیر عملی در رابطه با ارائه راهکار عملیاتی نسبت به تشویق مردم برای اتصال به شبکه فاضلاب و اخذ انشعاب به شرکت آب و فاضلاب، پیشنهاد و عملیاتی شود.

وی افزود: اعتبارات مناسبی برای توسعه بیشتر شبکه فاضلاب و زیرساخت‌های لازم در شهر زنجان اختصاص می‌یابد که سعی بر این است این منابع از محل فروش پسماندهای روی دپو شده حاصل شود و این در حالی است که علاوه ‌بر جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب، به محیط زیست هم کمک خواهد شد.

حقیقی تصریح کرد: بهره‌گیری و استفاده از پسابی که در تصفیه‌خانه فاضلاب شهر زنجان تولید می‌شود، اهمیت ضرورت و اهمیت بالایی دارد و وجود واحدهای بزرگ صنعتی و نیاز به آب جایگزین برای شرب ظرفیت مناسبی برای استفاده از پساب تصفیه‌خانه فاضلاب زنجان را ایجاد کرده است.

نماینده عالی دولت در استان زنجان، یادآور شد: بهتر است از منابع حاصل از محل فروش پسماندهای روی موجود در استان پروژه‌های بزرگ که در راستای اقدامات زیست‌محیطی نیز است، به مرحله اجرا درآید؛ علاوه ‌بر آن میزان پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

استاندار زنجان اظهار کرد: اختصاص هزینه به پروژه‌هایی که مراحل پایانی ساخت خود را سپری می‌کنند، پروژه کف‌سازی بازار و سایر پروژه‌های مربوط به حوزه بهداشت و درمان می‌تواند از گزینه‌های مدنظر برای تخصیص اعتبار از محل فروش پسماندهای روی باشد.

وی با بیان اینکه به هیچ عنوان مطالبی با محتوای «شهرداران، معاون استاندار می‌شوند» را قبول ندارم، گفت: شهردار زنجان به عنوان معاون عمرانی منتصب نمی‌شود و داشتن شهردار خوب برای شهر اهمیت بالایی برای مدیریت استان دارد و اعتقاد بر این است که مدیر هر اداره‌ای باید در همان دستگاه ابقا شود.

این مسئول ادامه داد: مدیر عملیاتی خارج از استانداری می‌تواند به ما در توسعه استان کمک فراوانی کند و معاون حال حاضر عمرانی استاندار زنجان با اقتدار تمام، به کار خود ادامه داده و برنامه‌ای برای جایگزینی فردی به جای ایشان نداریم.

حقیقی با اشاره به انتصاب شهردار سابق منطقه 4 به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری زنجان، خاطرنشان کرد: استعداد و جدیت این فرد سبب شد تا ما به عنوان یکی از نیروهای لایق، دلسوز و کارآمد وی را در استانداری به کار گیریم. پیش از انتخاب ایشان بررسی‌های فراوانی انجام گرفت، به این نتیجه رسیدیم و باید توجه داشت که شهرداری به لحاظ دیپلماسی نزدیک به استانداری است.

در ادامه، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان، اظهار کرد: فعالیت شرکت آب و فاضلاب در بخش فاضلاب علاوه ‌بر فعالیت‌های تصفیه‌خانه‌ای، ایجاد شبکه فاضلاب و جلب اشتراک شهروندان را شامل می‌شود.

مهرداد سلطانی ادامه داد: جمع‌آوری فاضلاب در بخش شهری سبب می‌شود که علاوه ‌بر مسائل بهداشتی، مسائل زیست‌محیطی اهمیت بالایی دارد که البته باید ایجاد شبکه فاضلاب در بخش بافت فرسوده و ناکارآمد شهری، اهمیت بالایی دارد.

در ادامه، مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، در رابطه با وضعیت بافت فرسوده، اظهار کرد: در حال حاضر در شهر زنجان، 860 هکتار بافت فرسوده در شهر زنجان وجود دارد که فقط 600 هکتار آن در بافت میانی شهر قرار دارد.

مسعود بیات‌منش ادامه داد: در بحث بازآفرینی شهری، ایجاد شبکه آب و فاضلاب اهمیت بالایی دارد و این مهم به ارتقای شهرنشینی و سطح زندگی مردم در جامعه کمک می‌کند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در بافت داخلی شهر فاضلاب به داخل جوی‌های ایجاد شده از جانب صاحبان خانه‌ها هدایت می‌شود، افزود: رهاسازی فاضلاب علاوه ‌بر مشکلات بهداشتی، مسائل زیست‌محیطی را ایجاد می‌کند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان در این جلسه با اشاره به اینکه طرح تصفیه‌خانه شهر زنجان در سال ۱۳۷۱ تصویب شد، اظهار کرد: عملیات اجرایی این طرح از سال ۱۳۷۴ آغاز شده است.

علیرضا جزءقاسمی با بیان اینکه سال ۱۳۸۱ ساخت تصفیه‌خانه آغاز شده است، ادامه داد: این تصفیه‌خانه در سال ۱۳۸۷ به بهره‌برداری رسیده است.

وی با بیان اینکه تاکنون ۵۲ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه هزینه شده است، عنوان ‌کرد: برای این پروژه ۱۴ میلیارد تومان پیش‌بینی شده بود که ۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان تخصیص یافته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha