• دوشنبه / ۲۹ مهر ۱۳۹۸ / ۱۴:۱۴
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 98072921274
  • خبرنگار : 50044

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان تاکید کرد

کاهش قند، نمک و چربی در محصولات غذایی و آشامیدنی

کاهش قند، نمک و چربی در محصولات غذایی و آشامیدنی

ایسنا/گیلان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کاهش قند، نمک و چربی در محصولات غذایی و آشامیدنی، درج نشانگر رنگی تغذیه بر روی محصولات غذایی در راستای ارتقای دانش مصرف کنندگان و ... را از مهمترین اهداف اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو عنوان کرد.

فیروز سرودی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه سالانه همزمان با روز جهانی غذا در سراسر دنیا، ویژه برنامه هایی بر اساس برنامه های سازمان غذا و دارو در استان ها برگزار می شود، اظهار کرد: برنامه های امسال هفته ملی تغذیه با شعار جهانی «رفتار ما آینده ما را می سازد، رژیم غذایی سالم برای دنیای بدون گرسنگی» و شعار ملی «اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقای سلامت» برنامه ریزی شده است.

وی تصریح کرد: کاهش قند، نمک و چربی در محصولات غذایی و آشامیدنی، درج نشانگر رنگی تغذیه بر روی محصولات غذایی در راستای ارتقای دانش مصرف کنندگان، ارائه نشان ایمنی و سلامت محصولات غذایی سلامت محور، مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور در حوزه غذا، درج برچسب اصالت کالا و سیستم رهگیری و ردیابی در حوزه غذا، ساماندهی محصولات غذایی ویژه و فراسودمند و اطلاعرسانی و ارتقای آگاهی مصرف کننده در حوزه سلامت غذا را از مهمترین اهداف و برنامه های اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو عنوان کرد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان افزود: هدف اصلی این معاونت کاهش بار بیماری های مزمن غیر واگیر از طریق اصلاح فرمولاسیون مواد غذایی، نظارت بر کیفیت محصولات غذایی تولیدی استان و آموزش و اطلاع رسانی درست به مردم است که این امر نیازمند همکاری تمامی ارگان های ذی ربط، تولیدکنندگان، واردکنندگان و انتخاب آگاهانه محصولات غذایی از سوی مصرفکنندگان است.

سرودی ادامه داد: آموزش مدارس، آموزش همگانی، برپایی سفره سلامت و سایر ویژه برنامه های آموزشی و تفریحی در رشت و شهرستان ها توسط کارشناسان نظارت بر مواد غذایی از جمله فعالیت های معاونت غذا و دارو در هفته اختصاص داده شده به مناسبت روز جهانی غذا است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha