به گزارش ایسنا، محمود ثمینی در نشست خبری ششمین دوره کارگاه تخصصی-آموزشی تشکلهای اجتماعی زنان و خانواده غرب کشور با اشاره به اینکه نشستهایی که با اصحاب رسانه داشتیم تبدیل به ارتباطات صمیمی خوبی شده و این همپوشی و مفاهمه مشترک بین ما و اصحاب رسانه برای توسعه استان به وجود آمده است، بیان کرد: ممکن است برخی نارساییها و تنگناها را داشته باشیم، از نقد منصفانه استقبال میکنیم چون برای رفع نواقص و بهتر شدن کمک خواهد بود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان افزود: برخی اصحاب رسانه که تعداد آنها کم است نباید به دنبال مسائل حاشیهای باشند چرا که از حاشیه هیچ خبری تولید نمیشود و اجازه ندهیم عدهای شان اصحاب رسانه را پایین آورند چراکه این مهم درخور و شأن استان نیست.
ثمینی بیان کرد: توسعه استان تاکنون به هر میزانی که صورت گرفته در حد و توانایی و پتانسیلهای موجود نبوده گرچه این نافی تلاش مدیران گذشته نیست اما باید تلاش کنیم این پتانسیلها بالفعل شوند.
وی راه توسعه استان را عبور از مسیر سرمایهگذاری عنوان کرد و با بیان اینکه بخش خصوصی برای سرمایهگذاری به دنبال امنیت است و ما نیز تضمینکننده آن هستیم، افزود: تضمین میکنیم که ضریب این امنیت در استان بالاست.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان گفت: موضوع دیگری که مدنظر سرمایهگذار بخش خصوصی است آماده بودن زیرساخت است چراکه به دنبال کم کردن سرمایههای تولید هستند.
ثمینی اضافه کرد: باید رسانه لرستان را به لحاظ پتانسیل کشاورزی و گردشگری دقیق، درست و... معرفی کند تا برای سرمایهگذار جذبه ایجاد شود.
وی عنوان کرد: حضور سرمایهگذار بخش خصوصی منجر به توسعه، اشتغال، افزایش درآمد و کمک به شرایط اقتصادی خواهد بود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان در خصوص توانمندسازی بانوان لرستان گفت: در امر توانمندسازی بانوان کارهای خوبی انجام شده ولی کافی نبوده اما باید بیشتر به این امر بپردازیم.
وی با تأکید براینکه بنیان اصلی خانواده و جامعه را بانوان تشکیل میدهند و چنانچه در این بخش تلاش کنیم حتماً به سلامت جامعه و خانواده کمک خواهد شد، تصریح کرد: خیلی از آسیبهای اجتماعی در خانواده و جامعه به دلیلی ضعفهای مختلفی است که وجود دارد اما باز هم لنگر خانواده به دستان مادران نگه داشته شده است.
ثمینی افزود: توانمندسازی بانوان و ارائه آموزشهای مکرر، تخصصی و در اختیار گذاشتن امکانات برای ایجاد اشتغال ضرورتی اجتنابناپذیر است چراکه این قشر دوشادوش مردان در بخشهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کار میکنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان گفت: در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی نقش بانوان بسیار پررنگ است و در راستای توسعه فرهنگ مدنیت سازمانهای مردم نهاد میتوانند نقش مؤثری داشته باشند.
وی گفت: ایجاد درآمد و شغل پایدار برای بانوان میتواند به اقتصاد خانواده کمک کرده و چنانچه توانمند شوند بخش مهمی از آسیبهای اجتماعی کاهش خواهد یافت.
این مسئول در ادامه با بیان اینکه برگزاری کارگاه تخصصی تخصصی-آموزشی تشکلهای اجتماعی زنان و خانواده غرب کشور به میزبانی لرستان سرمایهگذاری محسوب میشود، یادآور شد: البته برخی این مهم را هزینه برای استان تلقی میکنند در حالی که باید زاویه دیدشان را وسعت دهند.
انتهای پیام
نظرات