• چهارشنبه / ۱ آبان ۱۳۹۸ / ۱۴:۵۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 98080100565
  • خبرنگار : 50177

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان:

با توانمندسازی بانوان، آسیب‌های اجتماعی کاهش می‌یابد

با توانمندسازی بانوان، آسیب‌های اجتماعی کاهش می‌یابد

ایسنا/لرستان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان گفت: با توانمندسازی بانوان بخش مهمی از آسیب‌های اجتماعی کاهش می‌یابد.

به گزارش ایسنا، محمود ثمینی در نشست خبری ششمین دوره کارگاه تخصصی-آموزشی تشکل‌های اجتماعی زنان و خانواده غرب کشور با اشاره به اینکه نشست‌هایی که با اصحاب رسانه داشتیم تبدیل به ارتباطات صمیمی خوبی شده و این هم‌پوشی و مفاهمه مشترک بین ما و اصحاب رسانه برای توسعه استان به وجود آمده است، بیان کرد: ممکن است برخی نارسایی‌ها و تنگناها را داشته باشیم، از نقد منصفانه استقبال می‌کنیم چون برای رفع نواقص و بهتر  شدن کمک خواهد بود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان افزود: برخی اصحاب رسانه که تعداد آن‌ها کم است نباید به دنبال مسائل حاشیه‌ای باشند چرا که از حاشیه هیچ خبری تولید نمی‌شود و اجازه ندهیم عده‌ای شان اصحاب رسانه را پایین آورند چراکه این مهم درخور و شأن استان نیست.

ثمینی بیان کرد: توسعه استان تاکنون به هر میزانی که صورت گرفته در حد و توانایی و پتانسیل‌های موجود نبوده گرچه این نافی تلاش مدیران گذشته نیست اما باید تلاش کنیم این پتانسیل‌ها بالفعل شوند.

وی راه توسعه استان را عبور از مسیر سرمایه‌گذاری عنوان کرد و با بیان اینکه بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری به دنبال امنیت است و ما نیز تضمین‌کننده آن هستیم، افزود: تضمین می‌کنیم که ضریب این امنیت در استان بالاست.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان گفت: موضوع دیگری که مدنظر سرمایه‌گذار بخش خصوصی است آماده بودن زیرساخت است چراکه به دنبال کم کردن سرمایه‌های تولید هستند.

ثمینی اضافه کرد: باید رسانه لرستان را به لحاظ پتانسیل کشاورزی و گردشگری دقیق، درست و... معرفی کند تا برای سرمایه‌گذار جذبه ایجاد شود.

وی عنوان کرد: حضور سرمایه‌گذار بخش خصوصی منجر به توسعه، اشتغال، افزایش درآمد  و کمک به شرایط اقتصادی خواهد بود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان در خصوص توانمندسازی بانوان لرستان گفت: در امر توانمندسازی بانوان کارهای خوبی انجام شده ولی کافی نبوده اما باید بیشتر به این امر بپردازیم.

وی با تأکید براینکه بنیان اصلی خانواده و جامعه را بانوان تشکیل می‌دهند و چنانچه در این بخش تلاش کنیم حتماً به سلامت جامعه و خانواده کمک خواهد شد، تصریح کرد: خیلی از آسیب‌های اجتماعی در خانواده و جامعه به دلیلی ضعف‌های مختلفی است که وجود دارد اما باز هم لنگر خانواده به دستان مادران نگه داشته شده است.

ثمینی افزود: توانمندسازی بانوان و ارائه آموزش‌های مکرر، تخصصی و در اختیار گذاشتن امکانات برای ایجاد اشتغال ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است چراکه این قشر دوشادوش مردان در بخش‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کار می‌کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان گفت: در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نقش بانوان بسیار پررنگ است و در راستای توسعه فرهنگ مدنیت سازمان‌های مردم نهاد می‌توانند نقش مؤثری داشته باشند.

وی گفت: ایجاد درآمد و شغل پایدار برای بانوان می‌تواند به اقتصاد خانواده کمک کرده و چنانچه توانمند شوند بخش مهمی از آسیب‌های اجتماعی کاهش خواهد یافت.

این مسئول در ادامه با بیان اینکه برگزاری کارگاه تخصصی تخصصی-آموزشی تشکل‌های اجتماعی زنان و خانواده غرب کشور به میزبانی لرستان سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود، یادآور شد: البته برخی این مهم را هزینه برای استان تلقی می‌کنند در حالی که باید زاویه دیدشان را وسعت دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha