به گزارش ایسنا، "حسین کلانتری" چهارشنبه، هشتم آبان در نشست شورای گفت و گو دولت و بخش خصوصی استان افزود: از وزارت اقتصاد و دارایی انتظار دارین از ایجاد بازار بورس در این استان حمایت کند و ما هم قول میدهیم با کمک بخش خصوصی توانمند استان، فضا و زیرساختهای این بازار را فراهم کنیم.
وی اظهار کرد: بیش از سه هزار میلیارد تومان در استان کهگیلویه و بویراحمد تنها در حوزه برق کار می شود، در این استان هزینه راهسازی نسبت به سایر استانها حدود ۵ برابر است و در زمینه رونق اقتصادی، تولید شاه بیت عملیاتی کار ماست.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: با کمک اتاق بازرگانی باید بازار هدف، مصرف و عرضه محصولات تولیدی استان را مشخص کنیم و نیازمندی های استان باید از تولیدات استان تامین شود مگر اینکه در استان وجود نداشته باشد.
کلانتری در خصوص پنجره واحد در استان، تصریح کرد: مصوب کردیم کسی که دنبال مجوز ایجاد و راه اندازی واحد صنعتی و تولیدی است از روزی که ورود می کند، حداکثر تا یک ماه باید تعیین تکلیف شود، تمام کسانی که در پنجره واحد شرکت میکنند با اختیارات تام هستند و وظیفه ماست که روند سرمایه گذاری را تسهیل کنیم.
وی ادامه داد: در تبصره های ۱۸ و ۱۹ ظرفیتهای بودجه و در بحث تهاتر سه دستگاه آن طوری که باید فعالیت نکردند، با مقامهای کشوری آن ها مکاتبه کردیم و هم اکنون در استان این سه حوزه از میانگین کشور بالاتر است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در حوزه های اشتغال ۹ هزار و ۲۱۶ نفر متقاضی ثبت نام شده که ۹۵۰ میلیارد تومان تسهیلات برای آنها در نظر گرفته شده است.
کلانتری بیان کرد: در حوزههای کشاورزی، گردشگری و صنعت ۸۷۵ طرح بالغ بر ۲۵ هزار میلیارد تومان داریم که مجوزهای آن ها صادر شده است و مجریان باید پای کار بیایند و طرح خود را آغاز کنند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه زمانی که درخواستکننده با مانع مواجه میشود ما موظف هستیم موانع را برطرف کنیم، تاکید کرد: در خیلی موارد مجوز داده شده اما مجری دنبال کار خود نیامده است و ما طلبکار بخش خصوصی میشویم. دولت رقیب بخش خصوصی نیست، بلکه یار و همراه این بخش است.
کلانتری اظهار کرد: در خصوص صدور مجوز بخشودگی جرائم مالیاتی اختیار تقسیط بدهیهای مالیاتی به کل استان داده شود. در استان کهگیلویه و بویراحمد شهرستانهایی همچون دنا و چرام، سطح دارایی مالیاتی بسیار پایین دارند. انتظار داریم در بخش واحدهای مستقر در چنین شهرستانهایی کمک شود.
وی تصریح کرد: درخصوص منابع و مصارف بانکی نیاز است منابع بیشتری به بانکها تزریق شود. با توجه به اینکه استان کمتر توسعه یافته است اما بخش خصوصی فعالی داریم و سرمایه گذاران توانمند دارای تمکن مالی وجود دارد. باید تمهیداتی اندیشیده شود که ۸۰ درصد منابع بانک های خصوصی استان در سطح استان مصرف شود.
به گزارش ایسنا، اسماعیل جلیلی، معاون امور حقوقی و مجلس وزارت اقتصاد و دارایی در این نشست گفت: در صورتی که مکان و زیرساخت های دسترسی به شبکه در استان کهگیلویه و بویراحمد ایجاد شود بخشی از بازار بورس تهران در یاسوج، مرکز استان راه اندازی می شود.
انتهای پیام
نظرات