به گزارش ایسنا، رضا قراخانلو در نشست با خبرنگاران بیان کرد : چالش هایی در مسیر ورزش قهرمانی وجود دارد که آکادمی ملی المپیک باید به اینجالش ها بپردازند. تربیت روانشناس یکی از این چالشها است که داریم به آن میپردازیم مخصوصا تربیت روانشناس خانم. عدم آشنایی جامعه با فرهنگ المپیک از دیگر چالشهای ما است که برای آن هم برنامههای خوبی تدارک دیدیدم.
او ادامه داد: ما در کارهای بین المللی عقب و ضعیف هستیم. ما در بحث بین الملل فقط یک دوره انتقال شغلی برای ورزشکاران داشتیم و باید کارهای بین المللی را توسعه دهیم قول میدهم در آینده نزدیک خبرهایی را در حوزه بین الملل خواهید شنید. ما طرح بورسیه های ورزشی را سعی می کنیم توسعه دهیم چون فدراسیونهای زیادی درخواست داشتهاند. همچنین باید ارتباط خود را با یونیسکو افزایش دهیم و کارهای خوبی را در حال انجام دادن هستیم.
قراخانلو در مورد بحث های تجهیزاتی آکادمی ملی المپیک گفت: سالن فارسی باز سازی شد. تجهیزات و وسایل سرمایشی و گرمایشی 15 سال دست نخورده مانده بود که اکنون حل شد. رختکنها نیاز به بازسازی دارد که کمی پول میخواهد.
او در پاسخ به این پرسش در سال المپیک چه کمکی در زمینه استفاده از روانشناس به تیمها خواهید کرد، گفت: کمیته ملی المپیک حمایت گسترده و جدی را از فدراسیونها انجام میدهد و در زمینه تامین روانشناس کار انجام میشود. ارائه خدمات هم میدهیم. اما در مورد استخدام و به کار گیری روانشناسها در فدراسیون نظر من این است خود فدراسیونها باید اقدام کنند. کمیته ملی المپیک حمایت مالی را در موارد مختلف از فدراسیونها دارد که یکی از آنها استخدام روانشناس است. مسئله استخدام روانشناس خرج نه اضافی است نه لوس.
انتهای پیام
نظرات