• چهارشنبه / ۲۶ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۴
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1404062615665
  • خبرنگار : 90047

پیروزی دختر اسکواش‌باز ایران در مسابقات ۳ هزار دلاری

پیروزی دختر اسکواش‌باز ایران در مسابقات ۳ هزار دلاری

در نخستین روز از رقابت های اسکواش PSA (انجمن حرفه ای اسکواش بازان جهان) در سریلانکا تنها نماینده ایران در این رقابت ها موفق به شکست حریفی از میزبان شد.

به گزارش ایسنا، رقابت های PSA (انجمن حرفه ای اسکواش بازان جهان) با جایزه ۳ هزار دلاری  در سریلانکا در حال برگزاری است و فاطمه فلاحتی که تنها نماینده ایران در مسابقات است امروز چهارشنبه ۲۶ شهریور، در اولین بازی خود به مصاف حریفی از سریلانکا رفت و با نتیجه ۳ بر صفر او را شکست داد.

فلاحتی در دومین دیدار فردا پنجشنبه ۲۷ شهریور ساعت ۹ صبح به وقت ایران به مصاف حریفی از مالزی خواهد رفت.

رقابت های PSA با جایزه ۳ هزار دلاری تا ۳۰ شهریور در سریلانکا ادامه دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha