• سه‌شنبه / ۱۲ آذر ۱۳۹۸ / ۱۱:۱۱
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 98091208314
  • خبرنگار : 30057

در رویداد معرفی نیازهای فناورانه صنعت فرودگاهی تاکید شد

لزوم بهره‌برداری از دانش فنی برای ارائه سرویس به ۱۱۴ راه هوایی کشور

لزوم بهره‌برداری از دانش فنی برای ارائه سرویس به ۱۱۴ راه هوایی کشور

عضو هیأت مدیره شرکت‌های فرودگاهی و ناوبری هوایی با بیان اینکه تا چند سال گذشته تصور نمی‌کردیم که بتوانیم با توان داخلی سخت‌افزارها و نرم‌افزارهای مورد نیاز این صنعت را با توان داخلی تولید کنیم، گفت: برگزاری رویدادهای فناورانه ما را با توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و صنعتگران این حوزه آشنا خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، مهندس اکبری امروز در رویداد معرفی نیازهای فناورانه صنعت فرودگاهی که در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، برگزاری رویدادهای فناورانه را ایجاد حلقه مفقود میان صنعت و ارائه خدمت توصیف کرد و افزود: در حال حاضر مشکلی که ما به ویژه در صنعت هوایی داریم، آن است که از یک سو تولیدکنندگان و صنعتگران و شرکت‌های دانش بنیان این حوزه از نیازهای شرکت‌های فرودگاهی اطلاعی ندارند و بدتر از آن ما تا یک سال گذشته از امکانات و توانمندی‌های صنعتگران و شرکت‌های دانش‌بنیان اطلاعات زیادی در اختیار نداشتیم.

وی برگزاری این رویداد را مسیر صحیحی برای ارتقای آگاهی طرفین از توانمندی‌ها و نیازهای یکدیگر دانست و ادامه داد: شرکت فرودگاهی دو وظیفه راهبری و نگهداری فرودگاه و ارائه خدمات مردم و ارائه سرویس‌های خدمات هوایی در فرودگاه‌ها و در کل فضای جمهوری اسلامی ایران را بر عهده دارد و اجرای صحیح این وظایف مستلزم زیرساخت‌هایی است که تجهیز فناوری‌های پیشرفته باشند.

اکبری ادامه داد: در حال حاضر کشور ۱۱۴ راه هوایی دارد که توسط هواپیماهای داخلی، عبوری و نشست و برخواستی استفاده می‌شود که این میزان شامل ۹۵ هزار کیلومتر می‌شود و ارائه سرویس در این راه‌ها مستلزم دانشی است که در سطح کشور و همچنین وجود سخت‌افزارها و نرم‌افزارها است.

عضو هیأت مدیره شرکت‌های فرودگاهی و ناوبری هوایی با تأکید بر اینکه تا چند سال گذشته ما تصور نمی‌کردیم که سخت‌افزارها و نرم‌افزارهای مورد نیاز این شرکت با توان داخلی قابل تولید باشد، خاطر نشان کرد: اهداف راهبردی این شرکت شامل برنامه‌ریزی توسعه ایمنی برای هوانوردی در فرودگاه‌ها و ارتقای سطح ایمنی شرکت‌ها با رعایت استانداردهای ملی و بین‌المللی حاکم بر حوزه هوانوردی می‌شود.

وی کاهش آلاینده‌های زیست محیطی، افزایش رضایت مشتریان، افزایش مستمر اثربخشی مدیریت منابع، ایجاد زمینه مشارکت بخش خصوصی و تجاری‌سازی برای اقتصادی کردن فرودگاه‌ها را از دیگر راهبردهای این شرکت نام برد.

اکبری در این باره توضیح داد: ما نباید فرودگاه‌ها را به سودده و زیان‌ده تقسیم کنیم؛ چرا که فرودگاه‌ها جزو زیرساخت‌های حمل و نقلی کشور به شمار می‌روند اما از سوی دیگر باید بر اقتصادی بودن آن‌ها توجه شود. به آن معنی که ساخت و عملیات فرودگاه‌ها باید به نفع کشور باشد.

عضو هیأت مدیره شرکت‌های فرودگاهی و ناوبری هوایی، خاطر نشان کرد: معضلی که در حال حاضر با آن مواجه هستیم، آن است که برخی فرودگاه‌ها در کشور وجود دارند که اقتصادی نیستند و اراده جمعی نیاز دارد تا مطالعات اقتصادی برای ساخت فرودگاه‌ها انجام شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha