• چهارشنبه / ۱۳ آذر ۱۳۹۸ / ۱۱:۴۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 98091309304
  • خبرنگار : 50177

۱۱ هزار قرص ضد آنفلوآنزا وارد لرستان شده است

۱۱ هزار قرص ضد آنفلوآنزا وارد لرستان شده است

ایسنا/لرستان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: احتمال برقراری کمک هزینه دارو برای بیماران صعب العلاج استان وجود دارد.

دکتر امین حسنوند در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سال گذشته دو میلیارد تومان اعتبار برای تامین داروی بیماران صعب العلاج استان هزینه شده است.

وی ادامه داد: در این مدت برحسب مقدار دارویی که مورد نیاز است بین ۵۰ تا ۷۰ درصد کمک هزینه‌ها را تقبل کردیم.

حسنوند بیان کرد: امسال تا پایان شهریور ماه ۱.۲ میلیارد تومان اعتبار برای کمک هزینه دارویی به بیماران صعب العلاج پرداخت شده و از اوایل مهرماه نامه‌ای از وزارتخانه مبنی بر اینکه به‌دلیل کمبود منابع مالی این کمک هزینه برداشته شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: در راستای حمایت از این بیماران با استاندار و رئیس دانشگاه علوم پزشکی صحبت شد و نامه‌ای را برای دکتر نمکی وزیر بهداشت فرستادیم که درخواست کمک هزینه بیماران صعب العلاج با توجه به محرومیت استان داشتیم که با پیگیری‌های انجام شده و رایزنی با معاونت غذا و داروی کشور احتمال دارد این کمک هزینه دوباره برقرار شود.

۷۰ قلم کمبود دارویی در استان داشتیم

حسنوند در خصوص کمبودهای دارویی بیان کرد: تیرماه امسال با ۷۰ قلم کمبود دارویی در استان مواجه بودیم و و به‌صورت شبانه‌روزی تمام اقلامی که کمبود داشتیم مشخص کردیم و با مساعدت رئیس دانشگاه بخشی از بدهی‌های شرکت‌های پخش دارو را  پرداخت کردیم و این میزان کمبود به ۱۸ قلم رسیده و این کمبود تنها مختص لرستان نیست بلکه موضوعی کشوری است.

این مسئول افزود: میزان بدهی دارویی و تجهیزاتی دانشگاه به شرکت‌های دارویی و تجهیزاتی ۱۲۰ میلیارد تومان است.

وی در مورد مشکل اساسی در کمبود اقلام دارویی اظهار کرد: متاسفانه یک سری افراد از ورود شرکت‌های پخش به استان ممانعت می‌کردند که با ورود به این موضوع مجوز توزیع پخش صادر و کمبودهای دارویی و مکمل‌های غذایی از طریق یک شرکت که قبلا اجازه توزیع به آن  نمی‌دادند شروع به پخش کرده و از اوایل آذرماه تا اردیبهشت ماه آینده مجوز دارو را تمدید کردیم.

دلیل دو نرخی بودن برخی داروها در داروخانه‌های استان

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان در خصوص دو نرخی بودن قیمت داروها در داروخانه های استان بیان کرد: این مهم به نوع برند دارو و اروپایی و شرقی بودن مواد اولیه آن یا فاکتور زمان خرید دارو بر می‌گردد.

حسنوند با بیان اینکه ۱۷ داروخانه دولتی در سطح استان داریم، عنوان کرد: فروش برخی از این داروخانه‌ها بطور میانگین یک میلیارد تومان در ماه بوده است.

وی اضافه کرد: در آمد هشت داروخانه‌ای که اخیرا در استان دولتی شده صرف خرید تجهیزات، پرداخت مطالبات پرسنلی و پرداخت بدهی‌های دارویی و تجهیزاتی می‌شود.

معاون غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان در خصوص واکسن آنفلوآنزا در استان گفت: این واکسن بصورت کامل در داروخانه‌های دولتی و منتخب بخش خصوصی وجود دارد و تاکنون ۱۱ هزار قرص ضد ویروس آنفلوآنزا وارد استان شده  و ۸۰۰۰ مورد از این دارو در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی تحت نظارت معاونت بهداشتی دانشگاه توزیع شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha