• پنجشنبه / ۲۸ آذر ۱۳۹۸ / ۱۹:۳۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 98092821575
  • خبرنگار : 50004

رئیس سازمان غذا و دارو:

اضافه شدن اجسام خارجی به محصولات غذایی در کارخانه محال است

اضافه شدن اجسام خارجی به محصولات  غذایی در کارخانه محال است

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به دیده شدن اجسام خارجی مانند قرص در کیک، شکلات یا محصولات دیگر گفت: از نگاه ما به عنوان کارشناس این حوزه غیرممکن است که این اتفاق در کارخانه، خط تولید یا حین توزیع رخ داده باشد.

محمد رضا شانه ساز در بازدید از یک کارخانه مواد غذایی در گفت‌وگو با خبرنگاران در تشریح این خبر اظهار کرد: شرایط مختلف تولید یک محصول از زمان وارد شدن مواد اولیه تا پخت و بسته بندی کاملا با دوربین‌ها بسیار کنترل شده و توسط افراد و دوربین‌ها نظارت و پایش می‌شوند.

 وی اضافه کرد: از نظر داروشناسی محال است که اجسام خارجی مانند قرص در دمای ۲۵۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه پخته شوند و هیچ اتفاقی نیفتد.

به گزارش ایسنا، وی تاکید کرد: چنین اقداماتی بخشی از تروریسم اقتصادی هستند؛ چرا که بخش زیادی از صادرات غیرنفتی ما وابسته به صنعت غذا بوده و بسیاری از محصولات ما در کشورهای همسایه و کشورهای مرز شناخته شده است.

 رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه صنعت غذا از نظر صادرات غیر نفتی و اشتغالزایی اهمیت زیادی برای کشور ما دارد، گفت: نظارت و کیفیت محصولات غذایی سالم در هر کشوری به ویژه در کشور ما اهمیت ویژه‌ای داشته و در بعد صادرات هم بخش مهمی از صادرات غیر نفتی ما را تشکیل می‌دهد.

 وی با بیان اینکه دشمن مدت زیادی برای ایجاد مشکل برای ما در حوزه تجهیزات پزشکی تلاش کرد، اظهار کرد: خوشبختانه هیچ اتفاقی نیفتاد و امروز در زمینه تامین، ذخایر بسیار مطمئنی را داریم و حدود یک سال ذخایر دارویی مواد اولیه داشته و ذخیره داروهای وارداتی‌مان هم بیش از شش ماه است.

وی، افزودن اجسام خارجی مانند قرص در کیک و کلوچه‌ را شیطنت جدیدی عنوان کرد که به ذهن دشمنان رسیده است و افزود: معتقد هستم این تلاشی مذبوحانه‌ بوده و از ملت و هم وطنانمان خواهش می‌کنم که با خرید تولیدات ایرانی در این زمینه صنعتگران ما را یاری کنند تا هم بتوانند در زمینه اشتغال و هم در تسعه صادرات غیر نفتی حرکت رو به جلوی خودشان را ادامه دهند.

شانه ساز گفت: در بخش دارو و اقلامی که توزیع بسیار منظم و بسته‌ای دارد، هرگز شاهد چنین اتفاقی نیستیم، چرا که محل تولید، توزیع و عرضه چنین محصولاتی کاملا شناخته شده بوده و با توجه به کدها و شماره‌های ردیابی درج شده بر روی محصولات هر اتفاقی در زنجیره تامین توزیع و عرضه رخ دهد، برای مسئولان و دستگاه‌های نظارتی در سازمان غذا و دارو قابل رصد و ردیابی است.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به گستردگی صنعت غذا هنوز نتوانسته‌ایم زنجیره تامین را ایجاد کنیم، البته بسیاری از شرکت‌های بزرگ سیستم توزیع دارند، اما این عمومیت نداشته و ممکن است رصد محصول در برخی عمده فروشی‌ها به آسانی انجام نشود.

وی بیان کرد: کشور ما به این جمع‌بندی رسیده است که توزیع اقلام غذایی و آرایشی بهداشتی آن باید نظام‌مندتر باشد و اجازه ندهیم شیطنت‌هایی از این دست باعث محدود شدن پنجره صنایع می‌شود.

رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه تمام نمونه‌ها را در آزمایشگاه سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت آزمایش کرده‌ایم، گفت: این داروها بیشتر از داروهای OTC مانند استامینوفن‌ها و در برخی موارد آنتی بیوتیک‌ها مانند مترونیدازول و هیوسین هستند و هیچ گزارشی از وجود قرص برنج یا ترامادول در کیک نداشتیم.

وی متذکر شد: مردم توجهی به شبکه‌های مجازی نکنند، قطعا این‌ها خودشان بخشی از جریان ایجاد رعب و وحشت و آسیب رسانی به پیکره شرکت‌های ما از بعد اقتصادی هستند.

وی بیان کرد: مردم توجهی به این موارد خلاف واقعی که در شبکه‌های خارجی به آن‌ها داده می‌شود، نکنند و مطمئن باشند نظارت‌های ما با دقت و وسواس و با تجهیزات کامل چه از بعد نیروی انسانی و چه در زنجیره تامین به طور کامل، اعمال می‌شود، این حرکات شیطنت‌های بچه گانه‌ای هستند که می‌خواهند چهره درخشان صنعت ما را مخدوش کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha