• سه‌شنبه / ۲۴ دی ۱۳۹۸ / ۱۲:۴۵
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 98102418691
  • خبرنگار : 50228

افزایش تعداد قایقرانان خوزستانی در اردوی تیم‌ملی امید

افزایش تعداد قایقرانان خوزستانی در اردوی تیم‌ملی امید

ایسنا/خوزستان دو قایقران خوزستانی به اردوی تیم‌ملی امید آب‌های آرام فراخوانده شدند.

جلال دریس، رییس هیات قایقرانی خوزستان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهارکرد: امید قنواتی و سینا سبزه‌دزفولی از استان به اردوی تیم‌ملی امید آب‌های آرام کایاک که از روز شنبه، ۲۱ دی‌ماه در تهران آغاز شده است و تا پایان دی‌ماه ادامه خواهد داشت، دعوت شدند.

وی بیان کرد: پیش از این نیز میلاد اسدنیا به اردوی تیم‌ملی آب‌های آرام کایاک در رده سنی زیر ۲۳ سال دعوت شده بود. افزایش تعداد دعوت شدگان خوزستانی به اردوی تیم‌ملی، نشان از روند رو به پیشرفت قایقرانی خوزستان است و این مهم، ما را به آینده بیشتر امیدوار می‌کند.

رییس هیات قایقرانی خوزستان گفت: همچنین مهسا کهنسال از خوزستان در بخش کانوکانادایی در اردوی تیم‌ملی بزرگسالان حضور دارد. تیم‌ملی آب‌های آرام بانوان خود را برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا و انتخابی المپیک آماده می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha